Над 750 кг. нарязан тютюн и суровина иззе полицията от

...
Над 750 кг. нарязан тютюн и суровина иззе полицията от
Коментари Харесай

Разбиха нелегална фабрика за тютюн в Пловдив, арестуваха трима

Над 750 кг. нарязан тютюн и суровина иззе полицията от незаконна фабрика в Пловдив, оповестиха от Радио " Фокус " – Пловдив, базирайки се на информация от Министерство на вътрешните работи.

В стопанска сграда на „ Рогошко шосе “ в миг на работа са арестувани трима служащи на възраст 28, 36 и 40 години. В пространства служителите на реда разкрили кантар, складирани чували тютюн, тънко нарязан тютюн, подготвен за реализация и суровина във тип на балирани тютюневи листа.

В хода на подхванатите процесуално-следствени дейности са конфискувани електрическа машина за тънко нарязване, варел, в който са били омекотявани листата, и тютюнева продукция – 150 кг нарязан тютюн и над 600 кг листна суровина. Откритите акцизни артикули без бандерол и съоръжение са конфискувани, а тримата участници в процеса на обработка, както и 33- годишния притежател на помещението, който е и уредник на незаконната активност, са арестувани за период до 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.234 от Наказателен кодекс, а работата на проверяващите продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР