Над 7 държавни от НСО бутаха и заграждаха журналиста и

...
Над 7 държавни от НСО бутаха и заграждаха журналиста и
Коментари Харесай

СТРАШЕН СКАНДАЛ: Гардове на Радев от НСО блъскат, спъват и бутат репортер, за да не му задава неудобни въпроси

Над 7 държавни от НСО бутаха и заграждаха журналиста и блогър Симеон Милков-Симотека, който се опита да зададе неуместни въпроси към президента Румен по време на предизборна среща в Павликени. Това се вижда от видео на Милков за неговия канал в обществените мрежи, написа брейкинг.бг.

Първо Милков бе държан встрани от Радев, ограден от шепа охранители, след това се опита да се снима с него, само че бе избутан. Милков стартира да задава въпроси към президента и към аления кмет на Павликени Емануил Манолов дали двамата познават Румен Гайтански-Вълка и какво общо има той със завода, който се строи в града, само че бе спънат от охранител на НСО и избутан настрана. Гардът разгласи, че го бутнал с чантичката си.
свързани новини67076преди 17 часа68984преди 18 часа
От фрагментите, снимани от неговия оператор, се вижда, че почитателите на в алената община Павликени са по-малко от охранителите, които го бяха обкръжили и вървяха с него и Илияна Йотова в „ кутия “.

Накрая Милков бе атакуван и от възрастен мъж с фотоапарат, който се опита да го изгони с юмруци, наричайки го „ герберски отпадък “.

Междувременно Румен продължава да нарушава Изборния кодекс като се движи с многочислена държавна защита и употребява целия държавен запас за предизборна акция.
свързани новини105479преди 22 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР