Началото на седмицата отново изправи Непобедими и Безстрашни в оспорвана

...
Началото на седмицата отново изправи Непобедими и Безстрашни в оспорвана
Коментари Харесай

Безстрашните грабнаха ключа на Резиденцията след неочакван обрат в Игри на волята

Началото на седмицата още веднъж изправи Непобедими и Безстрашни в оспорвана борба за територия на Арената на “Игри на волята: България ”. Въпреки сериозното закъснение на Безстрашните по трасето, те съумяха да реализират непредвиден поврат и сграбчиха ключа от Резиденцията с по-малко от секунда разлика от противниковото племе, написа dariknews.bg.

Въпреки първичната преднина на Непобедимите, те не съумяха да реализират нужния баланс и основното за борбата успокоение. Алекса и Джаферович придвижваха един до друг последното за племената топче, само че Джаферович беше една концепция по-бърза. Това се оказа съдбовно за Непобедимите, които още веднъж ще изкарват своята издръжка с труд на Стопанството.

По-рано същия ден победоносното завръщане на Мани след елиминационната борба откровено зарадва Безстрашните. Тя разкри пред своите съплеменници проблемите, витаещи в племето на Непобедимите, които, от своя страна, размениха тежки обвинявания между тях след отпадането на Фейгин. Във финалното си обръщение състезателката по фигурно пързаляне показа разочарованието си от своя обичан Георги, което провокира сълзи в очите му.

Тази седмица изборът на капитан още веднъж се оказа извънредно сложен и за двете племена, които се тормозиха от риска, който носи тази виновна позиция. Джаферович изрази подготвеност и предпочитание да отбрани Безстрашните с капитанския си пост, а Непобедимите избраха Алекса за трети следващ път. Червените избраха да заблудят противниковия тим кой е техният водач и на Арената знаменосец беше Виктория.

Какво ще се случи с Джаферович? Единодушно ли ще бъде избранa Мирела за новия капитан на племето и по какъв начин ще реагира, когато разбере кой е същинският капитан на Непобедимите? Алекса или Мирела - кой ще остане в надпреварата и кой ще напусне приключението вечно? Оспорван елиминационен двубой сред капитаните - довечера от 21:00 ч. единствено по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР