Александра Гърдева стана много популярна благодарение на участието си в

...
Александра Гърдева стана много популярна благодарение на участието си в
Коментари Харесай

Драмата е пълна! Алекс Гърдева: Благодарение на „Ергенът” разбрах, че имам брат!

Александра Гърдева стана доста известна с помощта на присъединяване си в „ Ергенът ”, сезон 1. Там тя беше най-голямата звезда и цялото предаване се въртеше към нея, преди да напусне непринудено шоуто на метри от финала.

Към днешна дата, когато се излъчва към този момент третият сезон на „ Ергенът ”, Алекс е риалити звезда. В момента тя взе участие в „ Хелс Китчън ”.

Очевидно е, че хипнотерапевтката търси славата и на процедура към този момент я има, въпреки че надали ще е за дълго. Може би повода да желае да е известна се корени в детството й, което е било извънредно.

Родителите й се развеждат незабавно след раждането й. Когато е едвам на 7 година, татко й отпътува за Съединени американски щати и нито го чува, нито го вижда цели 20 години.

Докато „ Ергенът ” вървеше по Би Ти Ви през 2022 година, се появи видеоклип на Алекс с татко й, който наподобява на избягал от пандиза нарушител. Затова не е чудно, че дълго време не й е споделил, че има полубрат.

Оказва се, че татко й е имал още едно дете в Америка. Алекс схваща около „ Ергенът ”, тъй като брат й я вижда в предаването и й написа. Защо татко им не ги е свързал, остава мистерия.

Днес Алекс не комуникира под каквато и да е форма с Виктор Стоянов. Тя не регистрира като неточност, че се отхвърли от финала, тъй като в оня миг се е почувствала афектирана на Ергенът, че не изхвърли Виктория Капитонова, откакто я заля с пиво.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com                                                                 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР