Началото на новата седмица ще ни предложи зрелищни сблъсъци по

...
Началото на новата седмица ще ни предложи зрелищни сблъсъци по
Коментари Харесай

Медведев, Циципас, Осака и Швьонтек: Коментирайте днешните мачове


Началото на новата седмица ще ни предложи зрелищни конфликти по кортовете в Маями. Даниил Медведев продължава задачата си да си върне първото място в ранглистата, като в този момент на пътя му застава Педро Мартинес. Във втория мач от програмата Наоми Осака ще се изправи против Алисън Риск, след което ще пристигна време за борбата сред Ига Швьонтек и Кори Гоф.

Във втория мач от мъжкия шампионат, който ще се организира на централния корт, Стефанос Циципас ще опита да в профил Алекс Де Минор, след което Паула Бадоса ще закрие програмата с мач против сензацията на шампионата Линда Фрухвиртова.
Stadium, начало в 19:00 ч.
Даниил Медведев – Педро Мартинес
Не преди 20:00 ч.
Алисън Риск – Наоми Осака
Кори Гоф – Ига Швьонтек
Не преди 02:00 ч.
Стефанос Циципас – Алекс Де Минор
Не преди 04:00 ч.
Паула Бадоса – Линда Фрухвиртова

Интересни мачове ни чакат и на Grandstand. Хуберт Хуркач продължава отбраната на купата против Аслан Карацев, след което ще забележим борба на поколенията сред Марин Чилич и Карлос Алкарас. В последния мач от програмата Петра Квитова ще се изправи против Вероника Кудмерметова.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще забележим в деяние и една от звездите на българския тенис. Виктория Томова стартира сезона на клей с присъединяване в главната скица на WTA 125 шампионата в Марбея. Нейна съперничка в първи кръг ще бъде международната №239 Емануела Кочярето.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР