Начало Как да се включа Вдъхновените Сватовникът: ирландецът, който изпревари

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Сватовникът: ирландецът, който изпревари
Коментари Харесай

Сватовникът: ирландецът, който изпревари Тиндър с половин век

Начало Как да се включа Вдъхновените Сватовникът: ирландецът, който изпревари Тиндър с половин век Вижте историята на мъжа, който се грижи никой да не остава без половинка 27 август 2019, 06:09  Сватовникът: ирландецът, който изпревари Тиндър с половин век Източник: Istock/Getty Images
ко се чудите дали професионалните сватовници са отживялост поради Тиндър, би трябвало да видите историята на Уили Дейли от Ирландия, който към този момент се занимава от половин век с намирането на най-подходяща половинка за самотните ирландци.

Нещо повече: освен, че прави това към половин век преди Тиндър, само че и неговия татко и дядо са се занимавали със същото.

Нуждата от тази специалност идва в средата на 19 век, когато доста ирландци напущат страната поради болест по картофите, която обрича на гладна гибел страната.

Голямата вълна от имигранти обаче води след себе си идващ проблем: в страната са останали все по-малко дами и сключването на брак става извънредно мъчно.

Така в страната на детелините се "раждат " професионалните сватовници.

Уили Дейли, който живее в югоизточната част на Ирландия споделя, че има фамилна книга, която събира всички листа, на които хората, които се възползват от услугите им означават желанията си с какви хора да излизат. Този голям списък е събран в по този начин наречената "книга на любовта ".

Местните хора имат вяра, че в случай че допрян страниците й, до половин година ще намерят половинката си.



"Някои означават дълъг лист. Други пишат единствено "да е необятно скроен ", споделя Уили за условията на клиентите си към бъдещия сътрудник.

Сватовникът признава, че предизвиква бъдещите двойки да се срещат повече очи в очи и че в начинанието постоянно му оказва помощ и... бирата.



С него обаче занаятът не изчезва. Той го е предал на щерка си - Елша, която споделя, че за някои приложенията в действителност работят, само че това не е нейното нещо.

Баща й добавя: "Можеш да погледнеш дамата в очите, да видиш хубостта й и да кажеш, че я обичаш. Компютърът не може да направи това. "

"Хората към момента имат същите потребности: желаят някого, с който да споделят живота, работата си, някого, в който да се влюбят и да имат деца и да се любуват на благополучен фамилен живот. Това е доста значимо. "

С усмивка на уста Уили споделя, че постоянно му задават въпроса няма ли да се пенсионира.

Но неговият отговор е: "Вече съм прекомерно остарял, с цел да се пенсионирам. "

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Вдъхновените Изпрати твоята история .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  След гибелта на британци - ревизират хотел за легионела След гибелта на британци - ревизират хотел за легионела  <br> Откриха „ гробище” с бракувани Mercedes-и <br>
Откриха „ гробище” с бракувани Mercedes-и
 <br>: Време е за кино фестивали <br>
: Време е за кино фестивали
 Къде да пътуваме през септември Къде да пътуваме през септември Последни  <p>Каква музика слушат <span style= Каква музика слушат Барак и Мишел Обама?  Сватба Сватовникът: ирландецът, който изпревари Тиндър с...  <p>Добри вести за хората, които <strong>обичат&nbsp;да чистят</strong></p> Добри вести за хората, които обичат да чистят  <p><strong>Учени:</strong> Интимните връзки имат <strong>обезболяващ ефект</strong></p> Учени: Интимните връзки имат обезболяващ резултат  <p>Тръмп: Ще поканя Путин на Г-7 в Съединени американски щати, дали ще пристигна?&hellip; Той е горделив човек</p> Тръмп: Ще поканя Путин на Г-7 в Съединени американски щати, дали ще...  <p>Тръмп изискал нуклеарни бомби против ураганите, учените са ужасени</p> Тръмп изискал нуклеарни бомби против ураганите, учените са...  <p>Авария в Топлоелектрическа централа &bdquo;Брикел&rdquo;, черен пушек край Гълъбово</p> Авария в Топлоелектрическа централа „ Брикел”, черен пушек край...  <p>Огромни проблеми с новото мегалетище на Истанбул</p> Огромни проблеми с новото мегалетище на Истанбул  <p>Чумата няма да вдигне цените на дървата за огрев</p> Чумата няма да вдигне цените на дървата за огрев  <p>Свидетел против Иванчева се оплака на Цацаров от натиск</p> Свидетел против Иванчева се оплака на Цацаров от напън  <p>&nbsp;Камион се възпламени на автомагистрала &bdquo;Струма&rdquo;</p> Камион се възпламени на автомагистрала...  Ивет Лалова Ивет Лалова с следващ триумф  <p>Разстреляха жена в Малмьо пред очите на дете</p> Разстреляха жена в Малмьо пред очите на дете  Renault Zoe В Лондон продават коли като кафе и шоколад  <p>Обвиниха Софи Търнър, че носи <span style= Обвиниха Софи Търнър, че носи сандали с чорапи. Тя...  <p><strong>Мелания и Брижит</strong> раздават целувки по време на срещата на Г-7</p> Мелания и Брижит раздават целувки по време на срещата...  Министерство на външните работи Петко Дойков е назначен за заместник-министър на...  9-годишно дете се удави в Горна Оряховица 9-годишно дете се удави в Горна Оряховица  Къде да пътуваме през септември Къде да пътуваме през септември  Националното музикално учебно заведение Директорката на музикалното учебно заведение няма да подава... Всичко от през днешния ден Виц на деня 03:00. Пиян чука на вратата. Отваря му сънен мъж: - Кажи, брaто! - Миии... aз...тyкъъъ... ce прибирам... - Това, нe e твойта къща! -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  21 години по-късно: Д-р Куин и Съли се събраха още веднъж (СНИМКА) : Д-р Куин и Съли се събраха още веднъж (СНИМКА)  Мъжът, изкъртил перките: Това е моята гражданска позиция Мъжът, изкъртил перките: Това е моята гражданска позиция  Как една чайна във Варна трансформира ориси  Защо да НЕ изливате макаронената вода в мивката  Домовете ни ще имат механически паспорт, ще коства сред 100 и 500 лева  След 12г. и две деца Скалата и Лаура Хашиян се ожениха Водещи вести  Бойко Борисов Борисов на Автомагистрала " Европа ": Другите институции няма какво да покажат, по тази причина се нервират  Таско Ерменков Ерменков: Италия праща отпадък в България, горят го в ТЕЦ-ове  <p>Огромни проблеми с новото мегалетище на Истанбул</p> Огромни проблеми с новото мегалетище на Истанбул  <p>Тръмп изискал нуклеарни бомби против ураганите, учените са ужасени</p> Тръмп изискал нуклеарни бомби против ураганите, учените са ужасени  <p>Разстреляха жена в Малмьо пред очите на дете</p> Разстреляха жена в Малмьо пред очите на дете  <p>Добри вести за хората, които <strong>обичат&nbsp;да чистят</strong></p> Защо домакинската работа е потребна  <p>Каква музика слушат <span style= Каква музика слушат Барак и Мишел Обама?  <p><strong>Днес празнуват</strong> всички, носещи красивите имена...</p> Днес честват всички, носещи красивите имена...  <p>Обвиниха Софи Търнър, че носи <span style= Обвиниха Софи Търнър, че носи сандали с чорапи. Тя отговори  <p>Тръмп: Ще поканя Путин на Г-7 в Съединени американски щати, дали ще пристигна?&hellip; Той е горделив човек</p> Тръмп: Ще поканя Путин на Г-7 в Съединени американски щати, дали ще пристигна?… Той е горделив човек  <p>Авария в Топлоелектрическа централа &bdquo;Брикел&rdquo;, черен пушек край Гълъбово</p> Авария в Топлоелектрическа централа „ Брикел ”, черен пушек край Гълъбово  <p>Чумата няма да вдигне цените на дървата за огрев</p> Атанас Добрев: Дървата за огрев няма да нарастнат поради африканската чума  <p>&nbsp;Камион се възпламени на автомагистрала &bdquo;Струма&rdquo;</p> Камион се възпламени на автомагистрала „ Струма ”  Ивет Лалова Ивет Лалова с следващ триумф  Renault Zoe В Лондон продават коли като кафе и шоколад  <p><strong>Мелания и Брижит</strong> раздават целувки по време на срещата на Г-7</p> Мелания и Брижит раздават целувки по време на срещата на Г-7  Министерство на външните работи Петко Дойков е назначен за заместник-министър на външните работи  9-годишно дете се удави в Горна Оряховица
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР