Президентът на САЩ Джо Байдън в петък разясни трифазна сделка,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън в петък разясни трифазна сделка,
Коментари Харесай

Джо Байдън казва, че Хамас „вече не е способен“ на друга голяма атака срещу Израел

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в петък обясни трифазна договорка, препоръчана от Израел на бойците на Хамас, която съгласно него ще докара до освобождението на останалите заложници в Газа и може да постави завършек на мъчителната, съвсем осеммесечна война.

Г-н Байдън сподели, че Хамас „ към този момент не е в положение “ да извърши друга широкомащабна офанзива против Израел, както той прикани израелците и Хамас да се реализира договорка за освобождение на останалите заложници за удължено преустановяване на огъня.

Говорейки от Белия дом, той назова предлагането „ пътна карта към трайно преустановяване на огъня и освобождението на всички заложници “.

Г-н Байдън сподели, че първата фаза на препоръчаната договорка ще продължи шест седмици и ще включва „ цялостно и цялостно преустановяване на огъня “, евакуиране на израелските сили от всички обитаеми региони на Газа и освобождение на редица заложници, в това число дами, възрастни хора и ранени, в подмяна на освобождението на стотици палестински пандизчии.

  <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР