Началник на сектор и началник на група в столичната Пътна

...
Началник на сектор и началник на група в столичната Пътна
Коментари Харесай

Началник на сектор и началник на група в столичната Пътна полиция са помагали на Семерджиев

Началник на бранш и шеф на група в столичната " Пътна полиция " са двама от служителите на реда на управителни постове, помагали на Георги Семерджиев, който провокира злополука в центъра на София с две жертви. Това научи БНР.

Сред чиновниците, уличени, че са оказвали подпомагане има и чиновници на охранителна полиция в две районни полицейски ръководства в София.

При инспекциите в Министерство на вътрешните работи е открито, че в годините обратно чиновниците са съставяли единствено актове на Семерджиев, без да рапортуват случаите на нарушавания.

Третият управителен чиновник работи в едно от столичните районни полицейски ръководства.

По-голямата част от работещите във вътрешното министерство, засечени в нерегламентирани връзки със Семерджиев работят в " Пътна полиция " София. Има и няколко чиновници на " Охранителна полиция ". Те са спирали някогашния футболист през годините за разнообразни нарушавания.

При инспекциите е станало ясно, че част от случаите е трябвало да бъдат докладвани в прокуратурата, само че това не се е случвало.

Междувременно се чакат и рокади в управлението на " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи. Източници на БНР настояват обаче, че те нямат общо със случая, обвързван с Георги Семерджиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР