Началната учителка по математика Ебани Бриджис нашумя в бойните спортове,

...
Началната учителка по математика Ебани Бриджис нашумя в бойните спортове,
Коментари Харесай

Начална учителка по математика и профи боксьор: Изкуствените гърди ми помагат в боя!

Началната учителка по математика Ебани Бриджис нашумя в бойните спортове, откакто предходната година дебютира професионално в бокса. 34-годишната състезателка от Австралия призна преди време, че е продавала своите мръсни чорапи за хиляди долари на почитатели. Бриджис, чийто прякор е " Blonde Bomber " се е занимавала и с бодибилдинг в предишното, написа mma.bg.

Феновете обаче се интересуват повече от нейния външен тип, а не от уменията ѝ на кръга. Бриджис изкарвала по $500 от чорапите и споделя, че е отворена да продава и бикини. Наскоро стана ясно, че тя получава късмет за купата в категория петел на WBA и ще се бие за нея през ноември.
 Начална учителка по математика и профи боксьор: Изкуствените гърди ми оказват помощ в багра! (ВИДЕО)
Това е много забавно решение, тъй като тя има едвам 4 победи на кръга, като 1 от тях е против дебютантка, а 2 от другите са против състезателки, идващи със загуби. Ебани ще се бие с Рейчъл Бол, която е с връх 6-1 на кръга. След новината за шампионската ѝ борба вълна от неодобрение заля 34-годишната австралийка.

Мнозинството от почитателите считат, че тя получава късмет поради интензивността си в обществените мрежи и парадирането с изкуствените ѝ гърди. Това не се хареса на Бриджис, която отговори по този начин на критиците:

“Да, изкуствените гърди ми оказват помощ в бокса. Помагат ми също по този начин и моя жанр, харизма и персона. Това е спорт за развлечение и омразата няма да ви води на никое място.

Снижете глави и пробвайте по-усърдно. Това е моя съвет. Да, всичко несъмнено е поради тези подправени гърди.”



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР