Актрисата Боряна Братоева е гадже-мечта, твърди приятелят ѝ Николаос Цитиридис.

...
Актрисата Боряна Братоева е гадже-мечта, твърди приятелят ѝ Николаос Цитиридис.
Коментари Харесай

Цитиридис развалил годежа си, мацките не спират да му се натискат

Актрисата Боряна Братоева е гадже-мечта, твърди приятелят ѝ Николаос Цитиридис. Звездата от редица български филми и сериали е изненадала комика със самолетeн полет до Милано. Пътуването обаче не е било инцидентно. Водещият от дълго време желал да посети футболен мач на стадиона " Сан Сиро " и жена му сбъднала това негово предпочитание, като купила билети за дербито на Италия – " Интер " против " Милан ".

Ето какво показа разчувстваният Николаос в обществената мрежа: " Подарък и странствуване, които те оставят и без мирис, и без глас от кряскане на " Сан Сиро ", бате! Ти си неповторима, Боряна Братоева! "

Актрисата и водещият имат връзка от 3 години. Те живеят дружно, дори се заприказва, че са се сгодили. Цитиридис залюбил звездата от сериала " Съни бийч " след нейно посещение в предаването му, което към този момент не е на екран. Той бил мощно впечатлен от Братоева, поканил я на кафе и искрите сред тях бързо пламнали.

Запознати издават, че 35-годишната красавица се чувствала изцяло подготвена за семейство и деца, само че изчаквала и шоуменът да се навие на тази значима стъпка. Той е с 5 лета по-млад от нея и още не бил концентриран в правенето на бебе. Боряна обаче усещала тиктакането на биологичния часовник и била твърдо решена да забременее в най-скоро време.

" Имам другарка - тя е най-умната, най-хубавата, най-прекрасната и ме кара да се усмихвам необятно! ", споделял е Николаос по адрес на половинката си.

Преди да се залюби с актрисата, водещият излизаше с рекламистката Ева. Не е известна повода, заради която са се разделили, само че евентуално се касае за несходство в характерите. Иначе той постоянно е предпочитал сериозните връзки. С първата му обич Моника дори стигнали до годеж. Цитиридис бил единствено на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си възлюбена и предложил брак. Двойката почнала да стяга венчавка, само че в този миг Николаос осъзнал, че са прекомерно млади за такава значима стъпка.

" Страхът пристигна, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е огромна нелепост. Бях ѝ подарил годежен пръстен, само че на 20 е елементарно да развалиш годеж ", разказвал е шоуменът. Хубавото в тази ситуация е, че с някогашната му избраница са се разделили без кавги. Въпреки създалата се обстановка, съумели да запазят другарски усеща един към различен.

Николаос се хвали, че откогато е прочут, неведнъж е получавал неприлични оферти от разнообразни дами в обществената мрежа. Някои му пращали пикантни известия, само че други стигали по-далеч и му пускали и  фотоси. Цитиридис споделя, че е поласкан от женското внимание към него, само че не желае да дава отговор на такива провокации, тъй като сърцето му е заето.

" Нямам гадже, не съм доста претенциозна, само че очевидно просто не съм срещнала верния човек ", споделяла е преди време Боряна, само че малко по-късно ориста я изненадала и почнала връзката ѝ с Цитиридис. Интересна детайлност от персоналния ѝ живот е, че преди време е имала къса случка с сътрудника си Иво Аръков, въпреки че и двамата постоянно са отричали. В момента артистът е привързан с пловдивчанката Габриела Николаева.

Братоева споделя, че не се опасява да поема опасности – нито в персонален проект, нито в професионален. За да радва феновете с разнообразни функции от екрана, преди време тя е направила внезапен завой в кариерата. Звездата е приключила математическа гимназия, а след това 2 години е учила право, само че зарязала всичко, с цел да се посвети на актьорството.

" Ходех на лекции и на извършения в Административния съд. Но тъкмо тогава видях, че търсят нови хора в една актьорска школа в читалището до нас ", разказвала е екранната Виктория от " Съни бийч ". Този миг преобърнал живота ѝ.

В началото тя се записала единствено с цел да преодолее терзанието си. Искала да е по-уверена, когато се изправя в съда. Решила, че точно заниманията на сцена ще ѝ оказват помощ да се отпусне. Впоследствие обаче се оказало, че актьорството ѝ е доста на сърце.

Родителите на Боряна били в потрес, когато им съобщила, че се отхвърля от правото. Майка ѝ не ѝ говорела 2 седмици, само че към този момент я поддържа във всяко едно начинание. Говори се, че кандидат-свекървата изцяло одобрявала Цитиридис за шурей и доста го харесала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР