Наблюдаваме нещо много сериозно и тревожно. През 2001 г. Симеон

...
Наблюдаваме нещо много сериозно и тревожно. През 2001 г. Симеон
Коментари Харесай

Седларска: Слави излъга и на цяла България й стана ясно, че излъга, той е копие на Борисов

Наблюдаваме нещо доста съществено и обезпокоително. През 2001 година Симеон Сакскобургготски взриви двуполюсния партиен модел, онази клатушка-люлка, на която се люлееха Съюз на демократичните сили и Българска социалистическа партия и изглеждаше безконечна. В момента Слави Трифонов взривява партийния модел. Ако продължава по този начин и в случай че се съгласят служебното държавно управление да остане като постоянно, ще се взриви и парламентарният модел. “

Тази позиция изрази в изявление за БНР журналистът Веселина Седларска. Според нея всички партии са в тежка рецесия, а пред всички други рецесии стои рецесията на доверието.

Според Седларска би трябвало да се захванем с рецесията, която по-късно би могла като домино да повлияе върху останалите.

„ За нас е доста успокоително, че рибата се вмирисва откъм главата, само че тази година рибата се вмириса откъм опашката – имам поради метода, по който гласувахме “, разяснява Веселина Седларска в предаването „ Неделя 150 “.

Думата „ суверен “ стартира да става неуместна в устата на Слави Трифонов, счита тя.

Журналистът означи, че се следи „ една възвишеност, идно изправяне на нокти, с цел да се докара всичко до вик “.

Според Седларска в нервността към търсенето на министър-председател в последния миг водачът на Има Такъв Народ е излъгал и „ на цяла България ѝ стана ясно, че излъга “, а „ на Пламен Николов доста ясно му личеше, че е открит в последния миг “.

Хората са очаквали да нямат повече султански модел, безапелационна е Веселина Седларска.

„ А в един миг се появяват копия на Бойко Борисов, които стартират да раздават обиди, показват неуважение към медии, към всичко. “

„ За да продаваш долнопробност, първо би трябвало да си осигуриш пазар за долнопробност, да създадеш пошли души. Слави Трифонов 20 години го прави това доста сполучливо “, означи още Седларска.

Според нея демокрацията се крепи на два солидни стълба – медиите и прокуратурата и съда, и би трябвало да си дадем сметка „ кой в действителност плени тези два стълба, кой ги има “.

Веселина Седларска открива в народопсихологията част от претекстовете на хората да изберат Слави Трифонов:

„ Най-добре е, когато в страната е цялостно със страшни хора, да избереш заплашителен, тъй като той може да се оправи с тях, те са неприятните в страшния филм. И ние избираме страшния човек, в сравнение с положителния човек. Добрият човек не е позитивният воин на нашата негативна реалност. Той е простакът, наивника, индивидът, който постоянно ще обере всички луфтове. “

Ситуацията наподобява като без потребен ход, заключи журналистът. Политиците би трябвало да си приказват, безапелационна е Седларска.

„ Тези хора доста бързо да схванат, че не могат да си играят за сметка на България. “

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР