На всички мои приятелки, които бяха до мен – “благодаря

...
На всички мои приятелки, които бяха до мен – “благодаря
Коментари Харесай

На всички мои приятелки, които ме изтърпяха още една година

На всички мои приятелки, които бяха до мен – “благодаря ”

Когато погледна обратно, съм толкоз признателна, че сте част от живота ми и че постоянно ме подкрепяте и ми оферирате рамо, на което да поплача.

Благодаря ви, че ви имам в живота и че оставяте своя отпечатък в него. Когато се запознахме кой би си помислил, че бихме стигнали дотук? Може да не сме наясно какъв брой сме „ подвластни “ една от друга, само че сме сигурни, че можем да се доверим една на друга и да се смеем, до момента в който не ни заболи корема.

Благодаря ви, че ме държахте за ръка, до момента в който минавам през всички стихии и ми помогнахте да ги преживея. Благодаря ви за всички кавги, че ми показахте, че не мога без вас.

Благодаря ви, че ми показахте какво значи същински другар. Благодаря ви, че ме приемате такава, каквато съм с всички мои дефекти. Благодаря ви, че ми простите за всички нелепости и ми показвате какво значи обич, сестринска обич.

Благодаря ви, че постоянно бяхте до мен и ме защитавахте, даже когато грешах. Когато ме подкрепяхте за неща, които нямат нищо общо с вас и можехте просто да ми обърнете тил. Вие ги преживявахте като свои проблеми.

Благодаря ви, че плачете и се смеете с мен през всичките тези години. Вие ме вършиме по-добър човек. Подкрепяхте ме в моменти, когато аз самата не бих се подкрепила. И съм доста признателна за това.

Благодаря ви за всички красиви мемоари. Благодаря ви за всички нощи, в които седяхме до сутринта и си правехме проекти за неща, за които самите знаехме, че в никакъв случай няма да се случат.

Благодаря ви за всички пътувания и за всички дестинации, които преживяхме по наш специфичен метод. За шерването на всичките ви визии за живота с мен, макар че са доста разнообразни.

Благодаря ви, че ме обичате, когато и аз самата не се обичам. Казвате ми да не се отхвърлям толкоз елементарно, макар че това е най-лесният вид. Но с помощта на вас съм тук, съвсем на върха. Благодаря, че не позволихте всички „ плесници “, които получих, да не ме трансформират като персона.

И най-важното благодаря, че не позволихте „ смешните “ кавги да ни разделят. Независимо дали става дума за отдалеченост, нечия връзка, работа, нови благоприятни условия или претрупан график. Ние се борихме за другарството ни и да останем дружно, тъй като знаем, че сме най-хубави дружно.

Вижте още: Подарък от ориста – разберете какви изненади ви готви!

Научихте ме какво значи съпричастност и постоянно сте ме насърчавали да бъда уверена и да имам вяра в себе си, даже когато всички останали не ми имат вяра.

Благодаря ви, че решихте да бъдете част от живота ми и ме изтърпяхте още една година!

Очаквам да прекараме още една дружно. По-хубава и по-добра от тази, която мина.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР