На уникалното по рода си светско събитие бяха отличени най-заслужилите

...
На уникалното по рода си светско събитие бяха отличени най-заслужилите
Коментари Харесай

Ивел Йорданов с награда от ,,Знаменитост на България 2018”


На неповторимото по рода си светско събитие бяха отличени най-заслужилите звезди в разнообразни категории. Ивел Йорданов завоюва влиятелната премия „ Модел на 2018 “. Прелестната Мисис България Глоуб 2007 Мариана Маринова имаше достойнството да му връчи статуетката под бурните овации на публиката.

24-годишният красавец изцяло заслужава оценката си. Той е състезател и доста прочут модел освен в България, само че и зад граница. Има редици награди от състезания за хубост, измежду които второ място на „ Мистър София 2015 “ и трето място на интернационалния " Future Fashion Face World 2016 ". Участва в фешън ревюта на най-известните български и задгранични марки. Снима се в реклами и клипове на най-актуалните ни реализатори. Освен това Ивел е лице на най-хубавата хранителна добавка на пазара MYB / SELECTED BY MODELS, както и на най-известния фитнес на територията на страната,,Pulse Fitness”.

След като покори стилния свят, в този момент той е решил да се отдаде на другата си пристрастеност – актьорското майсторство, и по тази причина неотдавна се снима в задгранична суперпродукция, която следва да завладее екрана. А на сцената в Планет Клуб Ивел сподели освен красивото си лице, само че и положителното си сърце. На провелия се благотворителен търг с обичани движимости на наградените звезди Ивел подари голям плюшен мечок. Той показа, че този мечок е с огромна сантиментална стойност, само че е подготвен да се раздели с него в името на благотворителната идея на фондация „ Искам бебе “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР