Мераклии налазиха известна наша поп певица Тези дни изпълнителката на Цвят

...
Мераклии налазиха известна наша поп певица
Тези дни изпълнителката на Цвят
Коментари Харесай

Мераклии налазиха известна поп певица! Колежките й подозират пиар

Мераклии налазиха известна наша поп певица

Тези дни изпълнителката на „ Цвят виолетов “ се оплака от с@кстормоз.

„ Звънят ми когато и да е, пъшкат ми в слушалката. Дали са ми телефона за с@ксуслуги в уебсайт за възрастни и безусловно ме побъркват “, оплака се тези дни Ирина Флорин.

Певицата изясни още, че не влизала в словесна свада с натрапниците, а напряко затваряла телефона и ги блокирала. Но не показва какви ограничения ще предприеме против гаврата.

Въпреки че е предходна 60-те певицата има визия на момиче. А нейни колежки й завиждат, че още е мечтана и търсена като жена, други пък подозират, че изпълнителката си прави пиар с тази сензационна вест.

Въпреки че не е вулкан на сцената, Ирина Флорин е била гадже на доста знакови мъже. Преди десетина години се заприказва, че тя и  Мариан Вълев-Куката имат връзка, когато той бе на върха на славата си.

„ Копринената жена “ нито удостовери, нито отхвърли упоритите клюки. Тя имаше и дългогодишна връзка с Кеворк Кеворкян. Двамата имаха разлика от 17 години.

Но певицата не крие, че за нея журналиста е магнетичен мъж, който не би не запомнила в никакъв случай.Двамата признаха за връзката си през 2009 година и заживяха дружно. Тя останала впечатлена от неговата голяма ерудираност.

Ирина Флорин разкри по какъв начин се е сдобила и с артпсевдонима си,с който към този момент 22 години е измежду водещите имена на поп музиката. Измислен е от неин другар, който назовава Кери, от името на дядо й румънец-Флори.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР