Станахме свидетели на грозни сцени, предизвикани от футболни фенове, заяви

...
Станахме свидетели на грозни сцени, предизвикани от футболни фенове, заяви
Коментари Харесай

При конфликта на мача ЦСКА-ЦСКА 1948: Трима полицаи са пострадали

Станахме очевидци на грозни подиуми , провокирани от футболни почитатели , съобщи вътрешният министър Калин Стоянов в отговор на журналистически въпрос за хулиганската демонстрация по време на дербито сред тимовете на ЦСКА и ЦСКА 1948 . Той заяви, че при случая има потърпевши трима униформени – на двама от тях е оказана здравна помощ , след което са се върнали на терен, с цел да оказват помощ в преодоляването на обстановката. Третият потърпевш служител на реда е получил пострадвания в региона на коляното .

По случая са арестувани трима мъже и е формирано досъдебно произвеждане. Вътрешният министър дефинира дейностите на униформените чиновници като бързи , съответни и професионални .

„ Колегите са се намесили, откакто са открили, че охранителната компания и стюардите, не са в положение да управляват обстановката “, добави още той.

Министърът на вътрешните работи показа и настоящи данни , свързани с предотвратяването на закононарушения против изборния развой и политическите права на жителите. До този миг са постъпили общо 186 сигнала , като са формирани 74 досъдебни производства . Най-много случаи са регистрирани на територията на областите София-град и Бургас . Схемите, по които се правят нарушавания на изборното законодателство са познати. Ще продължим да работим по събраната оперативна информация, съобщи министър Стоянов.

В Министерството на вътрешните работи продължава да се работи интензивно и против производството и разпространяването на наркотични субстанции . Вчера е извършена профилирана полицейска интервенция от чиновници на Четвърто и Пето районно управление (на МВР) към Столична дирекция на вътрешните работи. При реализацията е арестуван престъпно проявен мъж на 23 години . В жилището му са открити към 3,5 кг екстази , марихуана , кокаин и метамфетамин . Други шест индивида са арестувани в миг на обработка на огромно количество канабис. Те са подобрявали дрогата, като са я правили по-силна и тежка, добавяйки към нея разнообразни субстанции. Работата и по двата случая продължава.

Министърът на вътрешните работи поздрави чиновниците на ГДБОП , стартирали следствието против българските жители, източвали осигурителната система на Англия. Разработката стартирала, след приемане на оперативна информация от чиновници на ОДМВР-Сливен. По случая е осъществена огромна по размер процесуална активност, събрани и обработени са огромен брой доказателства и материали.

Ще има ли бърз и елементарен достъп до детската болница?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР