На този свят едва ли има по-тъжно нещо от това

...
На този свят едва ли има по-тъжно нещо от това
Коментари Харесай

Само Костов е над Прокопиев - той козирува чинно и изпълнява

На този свят надали има по-тъжно нещо от това да си паралия на повикване. Уж си милионер, а парите ти не са твои. Уж си стопанин на маса „ умни и красиви “ прислужници, пък самият ти си нечий прислужник и при всяко позвъняване на „ значимия “ телефон (за взаимозависимост с теменужената градина в Драгалевци) би трябвало да ставаш прав и почтително да козируваш и да изпълняваш.

Даже някакви битовизми като какво да ядеш и къде да живееш не са плод на твой персонален избор. И като каже началникът – „ минаваш единствено на рукола “ и други веган изгъзици, или „ хващаш самолета за Сингапур “, това е закон за теб.

В едни ей такива тъжни дни и нощи минава битието на един от десетките създадени в "бизнесмени " от Иван Костов някогашни пионки от комунистическата Държавна сигурност, написа "Монитор " в настоящ коментар.

Даже на наслади като „ Каолин “, получени като подарък Костов,

не може да се порадва разградският обвиняем предприемач Иво Прокопиев. Прокуратурата и КПКОНПИ душат като хрътки към далаверите му, в спецсъда тече дело за аферата „ ЕВН “, при която миноритарния дял на сдружението е харизан с Прокопиеви врътки за мижави пари. А самият Прокопиев е в ситуацията на личните си чиновници, които се оказаха заложени по банков заем, заедно с бюрата и компютрите в редакциите на флагманите на подправените вести у нас - „ Капитал “ и „ Дневник “. И разградският "бизнесмен ", благият и той е по този начин – инвентар в игрите на бащицата Костов.

На фона на цялата тази „ радостна “ орис на олигарси като Прокопиев и другите му събратя – Цветан Василев, Огнян Донев, Сашо Дончев, какво им остава? Нищо. Да слушат, да извършват и да скачат по поръчка. А тя – поръчката всекидневно е една и съща – атакувайте Пеевски. Депутатът от опозиционната Движение за права и свободи и издател на „ Телеграф медиа “ Делян Пеевски се е трансформирал в всекидневен призрачен сън за подмолните играчи и техния наставник с необяснимия си за тях ищах да дръжка по аферите им и да ги вади на ярко. Я законопроект, посичащ далаверите им, ще внесе в съда, я някое огромно и подплатено с доказателства следствие против съмнителните предприемачи ще разгласяват медиите му. И по тази причина той е

„ нормалният обвинен “, който изданията на олигарсите нападат с „ умно-красиви “ неистини.

Освен него – в листата на Костов и отрочетата му има и други имена: прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, Антикорупционната комисия и куп други държавни органи. Понякога в този лист влиза и съда, но откогато Костов съумя да уреди различен веган с власт в Темида – в лицето на скандалния Лозан Панов и още по-скандалната му жена – Бети, черните тоги очевидно не основават толкоз проблеми на задкулисето у нас.

Така, с цел да се множат дописките и да се мултиплицират лъжите, комсомолчета на Прокопиев и другите назначени предприемачи се постанова да сплотяват лицата от листата и да им пришиват разнообразни мантри. Обичайната е - „ Пеевски управлява страната “ и с цел да не се повтаря от време на време тази теза се разделя на подтези - „ Пеевски държи прокуратурата “ и така нататък За публикуването им пък е нужно единствено позвъняване по „ драгалевския телефон “. И лъжите се пишат и разгласяват даже да звучат шизофренично - както в тази ситуация със заличената с невиждано прокуроско решение марка на вестник "Телеграф ". Дори за сходна подигравка със свободата на словото прокопиевата чета откри вътрешни (може би финикийски) подбуди да издраска, че държавното обвиняване козирувало на Пеевски. А в случай че е по този начин - за какво закрива "Телеграф " (който е много неуместен изменно за Костов и неговите подчинени), не излиза наяве. Ясно е единствено, че има команда да се нападна Пеевски и тя се следва сляпо и безапелационно.

Какво значат тук някакви си доказателства, откакто разследваният предприемач и пионките му са получили партийно предписание, нали? А когато над теб е единствено Костов – който държи и хляба и ножа, поклащаш чинно глава и тръгваш да изпълняваш мръсните поръчки. В противоположен случай милионите си ще ги гледаш през крив (сингапурски) макарон...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР