На тази марка сладоледи повечето реклами са ужасни. Абсолютна простащина!“

...
На тази марка сладоледи повечето реклами са ужасни. Абсолютна простащина!“
Коментари Харесай

Популярни лица в ПОТРЕС от реклама с някоя си Ивка: Долнопробно! Простащина!


„ На тази марка сладоледи множеството реклами са ужасни. Абсолютна нецензурност! “ Така показа познатата ни на всички говорителка на „ Новините “ Лиляна Боянова по отношение на нашумяла реклама по малките екрани и билбордите за нещо безобидно - сладолед.
Проблемът е, че тонът на рекламата е, меко казано, провокативен. Рекламно лице на акцията е не коя друга, а Ивка Бейбе - скандалната звезда на младото потомство, известна със своя открит полов живот и умеенето да задава неуместни въпроси. Чернокоската е застанала нахакано и си демонстрира силикона в цялата му хубост. Освен че гледа съблазнително в камерата, това, което подлуди България, е лозунгът, който Ивка афишира: „ Най го обичам, преди да свърши... “.

Думите подвеждат, като първичната мисъл е за секс, само че се има поради за края на фунийката на сладоледа. Разбира се, този лозунг е изработен преднамерено, с цел да притегли окото на всеки един фен на рекламната пауза, минувач или водач.

Лиляна Боянова, както и доста други известни персони са в безспорен шок от рекламата, защото сладоледът таргетира фамилиите с деца и да се вършат съвсем нецензурен подмятания към дребните сигурно ще разяри всеки един родител. Други звезди също показаха отвращение. Андреа Банда Банда и рапърът Боро Първи не са съгласни с концепцията, че „ няма неприятна реклама “. „ Не почитам хора, които мислят по този метод “, признава си Банда Банда, а Боро счита, че няма по какъв начин като си в неприятна светлина, ще можеш да се продадеш на хората.

Ергенката Микаела от предишния сезон на „ Ергенът “ пък се ядосва, че са вдигнали цената на сладоледа. „ Затова ли стана по-скъп? Да влагат в безумен маркетинг и да ни скапват детските мемоари “, риторично задава въпрос и добави: „ Има една дума, която разказва доста от рекламите и известни лица в България - Долнопробно! “.

Някои си направиха също смешка, че след тази изцепка в маркетинга хората ще желаят да върнат рекламите за казина, които напълно скоро ги не разрешиха със закон да ги излъчват по малкия екран.

Рекламното лице на акцията Ивка Бейбе също се изрече по отношение на нападките: „ Светът е заобиколен с провокация. И вие, и децата ви постоянно ще бъдете заобиколени от нея. Рекламата, която ви залива всекидневно, е направена за да подтиква неврони в мозъка ви, с цел да може да вземете по-бързо решение за покупка. Силно имам вяра, че вие и децата ви ще живеете в едно утопично бъдеще без провокация и без реклама, само че в случай че това, за което приказвам, се състои, значителен сегмент от вашите специалности най-вероятно ще бъде непотребен за човечеството. Като човек, който се занимава с реклама, бих желала да кажа, че без значение дали ви харесва или не, провокацията ще продължи да съществува. Яжте си, пийте си и си ближете сладоледа “, разяснява нахаканата интернет звезда.

животни, които не миришат доста прелестно, само че очевидно екзотиката събира двете същества в обединен миг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР