Майка му го кастрира, той е страхливец, смята бившата участничка Алек

...
Майка му го кастрира, той е страхливец, смята бившата участничка
Алек
Коментари Харесай

Бившата ергенка Алекс Гърдева: Алек опозори "Ергенът", майка му го кастрира, той е страхливец!

Майка му го кастрира, той е страхливец, счита някогашната участничка

Алек опозори " Ергенът ", а майка му го кастрира!

Това отсече пред " България Днес " някогашната участничка в любовното риалити Алекс Гърдева, която е потресена от държанието на Алек, който не избра нито Надежда, нито Магдалена в последния епизод този сезон.



Шампионката от " Хелс китчън " е потресена от финала

Алек даже не събра смелостта да се покаже пред двете влюбени в него дами и ги отряза с презаписано известие:

" Сигурно се чудите за какво не съм измежду вас и желая да знаете, че не ме интересува какво ще си помислят хората! Не съм пристигнал тук с упования! Аз самият не се разбирам изцяло в последните няколко седмици! Не ми дреме, че ще ме одобряват като страхливец ", отсече от екрана ергенът.



Цяла България е гневна на Алек

Решението на предприемача е повлияно от последния посетител на предаването - майка му Ксения. В последна сметка той изостави двете си горещи изгори, които месеци наред се бориха за сърцето му в имението на любовта, което вбеси почитателите на шоуто, в това число и някогашната участничка.



Надежда не желае синът й да стане като ергена

" Той не откри мъжкото в себе си, с цел да им го каже в очите. Това не поддържам. Той може да си направи личния избор и това е окей, само че не съм окей с това по какъв начин той направи това решение. Начинът, по който им заяви на тези две дами, които преди 24 часа ги целуваше, обръщаше им такова внимание и показваше с езика на тялото си, че ги харесва ", безапелационна е Гърдева, която отсече: " Това е некадърност да се изправиш и да кажеш по какъв начин се чувстваш, което прави Алек слаб мъж! "



Майката не утвърди и двете финалистки

Според звездният първенец на " Хелс китчън " повода за целия проблем е въздействието на майката, която насмете и двете финалистки, откакто се срещна с тях в последния епизод. Мама Ксения не може да допусне до Алек да има жена, която е по-възрастна от него. " Тази жена го прави, с цел да отбрани сина си, само че тя не го пази, тя го кастрира. Кастрираха ни мъжете ", споделя Гърдева.



Шегите в интернет нямат спирачка

Алекс е в шок от взаимоотношенията на ергена с майка му: " Аз съм уплашена и ядосана от това, което видях. Това е една действителност в 2024 година, която не би трябвало да бъде подкрепяна. Да, тя му е майка, тя може да има мнение, само че това е нейното мнение, което се е родило от нейните ограничавания и от нейните контузии ", проучва психоложката. Според нея обаче нещата в днешни дни би трябвало да се преобърнат: " Ние към този момент сме в друго време, нямаме тези ограничавания. Една майка би трябвало да поддържа сина си, а не да го вкарва в страховете му. А точно това направи Ксения, заплашвайки го, че ще го плесне зад врата. Тя му споделя: " Ти взимаш неверно решение и аз ще те санкционира ". Виждаме модела на майката на педагог на момче на 28 години. Потресена съм от това, което видях ", показа някогашната ергенка.

Участничката от първия сезон е съжалила, че изобщо е гледала епизода. " Съжалих, че се обърнах да го погледна. Това ме връща в тъжната действителност в този свят. Уплаши ме, че такава обстановка е допустима. Аз не упреквам майката, тъй като в последна сметка Алек взима решение. Това е негов избор, по тази причина той е основният провинен ", съобщи тя.

Вчера пък в " Преди обед " самият Алек съобщи, че спи умерено след предаването и не се усеща отговорен след постъпката си. " Спя умерено, тъй като не съм дал подправени очаквания на никого! Хората постоянно имат мнение и аз няма да се боря с тях! Чиста ми е съвестта ", съобщи изрично той.

Двете участнички с разрушени сърца също не икономисаха острите си мнения, като Надежда даже го назова " простак " на излизане от къщата и съобщи, че ще се постарае да възпита сина си по-добре от него.

Младенов пък гордо акцентира, че не му пука и че даже не чете мненията в обществените мрежи.

" Много съм благополучен, че се случи по този метод, тъй като си взех значими уроци за себе си! ", егоистично добави той.

Всички виждат, че Алек има съответен вид: По-възрастна, с по-голям опит и руса. Алекс също е забелязала това: " Той харесва мъдри дами, по-знаещи и по-даващи, тъй като една жена на 30+ е по-знаеща. Той избра Маги и Надежда, тъй като има нужда, има потребност от такива мъдри дами, само че в това време нямаше мощ да застане за потребността си ", споделя брюнетката за цената на такава жена.

Мнозина споделят разстройване от постъпката на Ерген номер 3. Алекс също е съгласна: " Този изложи предаването " Ергенът " като цяло. Това хубаво предаване за обич. Жалко е това, което видяхме ", приключи тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР