Мечтаете да срещнете сродната си душа? Искате да се радвате на

...
Мечтаете да срещнете сродната си душа?
Искате да се радвате на
Коментари Харесай

Край на заблудите – защо той не е сродната ви душа

Мечтаете да срещнете сродната си душа?
Искате да се радвате на благополучие и естетика във връзката си? Може би към този момент сте разкрили сътрудник, с който градите връзките си всеки ден. И може би в устрема и желанието си да придадете на връзките си още повече компактност и смисъл се убеждавате, че най-сетне сте разкрили сродната си душа.
Много хора поставят розовите очила в такива случаи и съзнателно търсят способи да придадат на колегата си точно тези качества, които им се желае да виждат. Но доста постоянно действителността е друга. Когато свалите розовите очила, истината се оказва друга. Започвате да виждате, че сте се заблуждавали и че по този начин наречената ви сродна душа в действителност въобще не е такава.
Кои са признаците, че той в действителност не е сродната ви душа?

Не съблюдава обещанията си
Ако сътрудникът ви не се старае да съблюдава дадената дума, то той не държи на вас. Вие не сте приоритет за него и той няма мотивация да съблюдава обещанията, които ви е дал. Една сродна душа не би се отнесла към половинката си с такова пренебрежение и нехайство.

Той не се разкрива изцяло
Ако сътрудникът ви не е отворен към вас, не споделя, не се разкрива в цялостната си същина, това подсказва, че с него няма по какъв начин да сте сродни души. Когато човек открие сродната си душа, той ще изпитва нужда да се разкрие пред нея, да бъде откровен и да бъде автентичен. Ако сътрудникът ви не се разкрива изцяло пред вас и постоянно оставате с чувството, че не е изцяло откровен, това е симптом, че не сте сродни души.

Вие самите не успявате да се отпуснете напълно пред него
Друг симптом, че може би индивидът, с който имате връзка не ви е сродна душа, е вашето лично чувство в връзките. Ако нещо все ви попречва да се разкриете изцяло, да споделяте, да се държите напълно неподправено и естествено, значи не сте разкрили сродната си душа. Ако това се беше случило, щяхте да се отпуснете оптимално и нямаше да изпитвате угризения да сте себе си.

Усещате, че пази секрети от вас
Всеки човек има своите секрети и това е изцяло обикновено. Няма по какъв начин да разкриете изцяло всичко, което се крие в предишното или в сърцето ви. Но в случай че усещате, че сътрудникът ви непрекъснато крие нещо от вас, не е напълно откровен, старае се да ви защищити от това да разберете детайлности от предишното му, а вие все някак попадате на всякакви находки, подсказващи секрети, значи той не е сродната ви душа.

Изпитвате неустановеност в каква посока върви връзката ви
Когато сте срещнали сродната си душа, няма да имате подозрения, че връзките ви се развиват в мечтаната от двама ви посока. Съмненията идват тогава, когато непрекъснато изпитвате неустановеност дали връзката ви се развива по вашите стремежи и се питате дали въобще се развива. Редуват се интервали на обнадеждаване с моменти на комплициране къде се намирате във връзката си. Това е неприятен симптом, че в действителност нямате връзка със сродна душа, а с човек, който ви губи времето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР