Насаждането на нетърпимост към чуждото мнение води до омраза. Това

...
Насаждането на нетърпимост към чуждото мнение води до омраза. Това
Коментари Харесай

Радев: Насаждането на нетърпимост към чуждото мнение води до омраза

Насаждането на непоносимост към непознатото мнение води до ненавист. Това сподели президентът Румен Радев по време на самодейността „ Спортувай с президента “ , която тази година се организира в Ямбол.

Президентът не вижда съображение да има промени в управлението на службата поради злополуката с Кирил Петков

Според него до това разделяне на обществото са съдействали доста политици и медии, тъй като те „ показват всеки едни друг глас като проруски “.

„ Това е извънредно незаслужено и води до всички тези отрицателни последици “, разясни Румен Радев.

 Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “: Има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “: Има умрял човек  Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда 2 мин. Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда  Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота 2 мин. Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота  Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище 2 мин. Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище  13 са ранени при конфликт на два влака в Белград 1 мин. 13 са ранени при конфликт на два влака в Белград  След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата? 3 мин. След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата?  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “: Има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “: Има умрял човек  Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда 2 мин. Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда  Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота 2 мин. Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота  Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище 2 мин. Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище  13 са ранени при конфликт на два влака в Белград 1 мин. 13 са ранени при конфликт на два влака в Белград  След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата? 3 мин. След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата?

Той напомни, че всички кръвопролития стартират с милитаристки апели.

„ Всеки опит за преместване на пристрастеностите от войната в Украйна на де се придвижват тук – насилието да се придвижва ту, не водят до нищо положително и за такива дейности би трябвало да се търси отговорност “, уточни още той.

Държавният глава увеличи в чин няколко административни ръководители в армията

„ Ако не се постави завършек на тази война, ще имаме една демографски опустошена Украйна с изцяло унищожена инфраструктура и производства. Това ще са тежки последствия освен за Украйна, само че и за цяла Европа “, означи още президентът.

Според него всеки ден, в който войната продължава, е гибелен и за Русия.

За наградата се борят над 70 преподаватели и шефове от цяла България

Румен Радев прикани за глас на разсъдъка и за дипломатически старания за мир, а не за „ непрестанно наливане на оръжия “. 

С оръжие и без оръжие ние отиваме към подобен излаз и би трябвало да си даваме сметка – разликата ще бъдат хиляди човешки жертви и една опустошена страна, за която ние ще би трябвало след това да плащаме, това е неизбежно “, добави още президентът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР