! На тази мъка трябва да се сложи край. Тази глава

...
!
На тази мъка трябва да се сложи край. Тази глава
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ за 14 юни

!

На тази тъга би трябвало да се постави край. Тази глава от най-новата история на България ще е позорна, само че най-малко да бъде къса. За задачата ГЕРБ ще желаят избор на съмнение.

Това съобщи на ексклузивен брифинг в централата на ГЕРБ депутатът Томислав Дончев.

За да бъде признат вотът на съмнение са нужни 121 гласа, до момента в който ГЕРБ имат 59.

" Утре внасяме вота. На кого ще разчитаме - имаме вяра, че в това Народно събрание има хора, които са господари на себе си. Ще поканим всички, като поканим първо най дребната парламентарна група. Ще водим диалог в българския парламент, не в мола, не в лаборатории, не в жилища. На България в този момент ѝ трябват държавници, непоклатимост и сигурност и всичко това минава през оставка ", сподели Десислава Атанасова.

" Това, което се вижда сега, е невиждана офанзива. Използват се всевъзможни черни, жълти, кафяви способи, само че няма да ни спрат. " Това сподели министър председателят Кирил Петков на въпрос във връзка оповестените в някои уеб сайтове видеа и фотоси от стълбището на столичен апартамент и фрагменти от Гърция, на които са снимани двама души, наподобяващи на премиера и началника на кабинета му Лена Бориславова.

Кирил Петков съобщи, че се усилват средите, които желаят държавното управление да бъде свалено. При посещаване в Трявна той съобщи, че кабинетът има от ден на ден врагове - както вътрешни, по този начин и външни.

От партия " ИТН " (ИТН) обявиха, че на още техни депутати е предлагано да изоставен групата и да продължат да поддържат ръководещата коалиция. Според депутата Станислав Балабанов след оповестеното през вчерашния ден решение на петима депутати да се отделят, още най-малко петима били убеждавани от премиера Кирил Петков да създадат това:

" Министър-председателят продължава да звъни, да се моли, да предлага, да заплашва ", сподели пред БНР депутатът от Има Такъв Народ.

„ Осигуряването на сухопътен кулоар към Крим и доста разширение на съветските териториални води и изключителна икономическа зона в Черно море визира отрицателно сигурността и икономическите ползи на България “. Това е записано в изключителна точка в отчета за положението на защитата през предходната година, направен от военното ни министерство. Правителството одобри отчета преди дни, само че текстовете бяха оповестени тази седмица.

България е в политически и стопански безпорядък и рецесия, която е на ниво по-голямо от това, което сме виждали през 1996-1997 година Тогава рецесията беше единствено финансова, а в този момент рецесията е сложна - политическа, икономическа, финансова, рецесия на очакванията на хората. И виждаме, че сюжетът се задълбочава с всеки изминат ден. И всичко това се случва на фона на една война, която визира целия свят и може да одобри още по-големи мащаби. И на фона на мощни стагфлационни ветрове в международната стопанска система, на фона на произлизащи ясни вреди. Пред всичко това е изправена българската стопанска система. Това сподели пред БНР макроикономистът проф. Димитър Иванов.

Депутатите трябваше да изслушват проф. Моллов поради изтеклия аудиозапис с опит за рушвет на шефа на БАБХ, само че той не е открит от Парламентарната комисия по антикорупция, разгласи ръководителят ѝ Михаил Камбарев, представен от novini.bg.

От Университета по хранителна индустрия, където Моллов работи, съобщили, че той е в отпуск до края на месеца. И двата му телефона били изключени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР