На тазгодишното Международно изложение за отбранителна техника и услуги Хемус

...
На тазгодишното Международно изложение за отбранителна техника и услуги Хемус
Коментари Харесай

Първокласни бронирани машини и отбранителни системи

На тазгодишното Международно ревю за отбранителна техника и услуги Хемус 2022, което се организира от 1 до 4 юни в Пловдив, Patria показва бойната машина за пехота Patria AMVXP 8x8, която е изцяло съвместима със стандартите на НАТО и включва модерни софтуерни системи, които изцяло дават отговор на условията на българските Сухопътни войски. На ревюто Patria AMVXP 8x8 е интегрирана с 30-милиметрова обитаема куполна система на Elbit Systems. Конфигурацията е тествана сполучливо във Финландия и е подготвена за полеви тествания от българските Сухопътни войски.

Patria AMVXP 8x8 е извънредно новаторска, модулна и издръжлива бронирана колесна машина, съчетаваща висока степен на отбрана, пъргавина и огнева мощност. Системите за данни и ръководство са изцяло цифровизирани.

Patria 6x6 е модулна машина с високи индикатори, само че в същото време издръжлива, лесна за ръководство и на налична цена, подобаваща за мироопазващи задачи, ръководство на рецесии и за транспорт на персоналния състав. Осигурява модерна отбрана и изключителна пъргавина. Patria 6x6 е идеална за всевъзможни поддържащи функционалности на бойните дейности.

Доказаната идея на Patria за стратегическо партньорство разрешава надеждно и тясно съдействие сред промишлеността и защитата в спокойно време, по време на рецесии и, несъмнено, по време на война. Концепцията е построена върху разбирането за устойчиви решения за поддръжка, взаимна работа с локалните сътрудници на Patria, осигурявайки дълготрайно основаване на локален промишлен потенциал и гарантирайки, че всички характерни за страната условия за сигурност на доставките са изпълнени.;

Patria Nemo е отдалечено ръководена 120-милиметрова минохвъргачна система с високо равнище на подвижност, отбрана и акуратност. Patria Nemo е способна да води както пряк, по този начин и заобиколен огън в придвижване, което доста усилва степента на живучест. Модулният дизайн на Patria Nemo разрешава оптималната еластичност и бъдещи усъвършенствания, в отговор на другите условия и характерните потребности на актуалната война и заканите в изменящата се среда. Patria Nemo може елементарно да се интегрира в множеството от сегашните платформи 6x6 и 8x8, както и на плавателни съдове. Patria Nemo може да се употребява за самозащита и в разнообразни задачи с заобиколен огън. Patria Nemo съчетава впечатляваща огнева мощност и бърза реакция с висока степен на отбрана на екипажа
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР