На снимката: Радан Кънев На чисто дипломатичен език Европейската комисия

...
На снимката: Радан Кънев На чисто дипломатичен език Европейската комисия
Коментари Харесай

Радан Кънев: ЕК ясно казва, че България би трябвало да разследва 12-годишното забавяне на интерконектора

На фотографията: Радан Кънев „ На чисто изкусен език Европейската комисия много ясно споделя, че България би трябвало да проверява доста съществено 12-годишното закъснение на интерконектора “.
Това сподели в изявление за ДЕБАТИ евродепутатът от „ Демократична България “ Радан Кънев, който през вчерашния ден отговор на Европейската комисия на негов въпрос по проблема.
„ И от отговора на Комисията, и от всичко, което видяхме с очите си през последните месеци, е ясно, че точно доста мощният и пряк напън на Европейската комисия, способства за това през днешния ден да има интерконектор и два пъти до 30% понижение в цената на газа “, сподели още той.
„ Повече от явно е, че в първите си дни служебното държавно управление – изключително министърът на енергетиката, не работеха в интерес на това решение “, счита Кънев. По думите му обаче Европейската комисия „ реферира към дълъг интервал на закъснение на работата по интерконектора “ – т.е. в предходните ръководства на ГЕРБ.

Към момента екипът на Радан Кънев приготвя въпрос до Европейската комисия по отношение на „ Лукойл “ и „ Росенец “, заяви той пред медията ни. 

Какво ще съдържа питането и по какъв начин могат да бъдат изкоренени съветските зависимости у нас – четете цялото изявление на следващия ден на ДЕБАТИ.БГ…
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР