Явор Дачков изпепели Кирил Петков и Асен Василев: Сравни ги

...
Явор Дачков изпепели Кирил Петков и Асен Василев: Сравни ги
Коментари Харесай

Явор Дачков изпепели Кирил Петков и Асен Василев: Сравни ги с колумбийски наркобарони!

Явор Дачков изпепели Кирил Петков и Асен Василев: Сравни ги с колумбийски наркобарони! Ето какво написа 1:1 журналистът:

SafeNews разгласява текста на Дачков без редакторска интервенция:

Само си представете какво щеше да стане, в случай че кола на НСО с Бойко Борисов, Румен Радев или Делян Пеевски вътре беше умъртвила човек на пътя. Или по време на акция детето на Делян Добрев, примерно, бе простреляло друго с военен револвер. Или бе станало ясно, че Деница Сачева е фалшифицирала подписи и ги е вкарала в комерсиалния указател, с цел да може Томислав Дончев да стане вицепремиер. Или бе излязъл запис, на който Борисов и Владислав Горанов разискват какъв брой противозаконен кеш са събрали за акцията и звънят на обвиняем олигарх да им даде някой различен милион.

Щеше да има умнокрасива обсада на Орлов мост, денонощни директни включвания от митингите и анализатори, които от заран до вечер да повтарят по тв приемника, че повече по този начин не може. Демократичната общественост нямаше да чака и избори, а напряко щеше да нахлуе в Министерския съвет и президентството и да вземе властта един път вечно, тъй като красивото и положителното най-сетне би трябвало да победи мафията. Градската десница щеше да изпадне в същински морализаторски бяс и нямаше да се успокои, до момента в който не вземе властта един път и вечно със Зеленски за доживотен президент.

Явор Дачков изпепели Кирил Петков и Асен Василев: Сравни ги с колумбийски наркобарони! 25.05.24 16:35 Никола Минчев изнагля: Няма нищо трагично и фрапантно в записите за кеша 25.05.24 16:05 ИЗВЪНРЕДНО: Голям пожар бушува във Варна! 25.05.24 15:37 Бойко Борисов шокиращо: „ Кирил Петков си призна пред мен, че той е разпоредил противозаконния ми арест “ 25.05.24 14:59 Чака ни огромен поврат на времето! 25.05.24 14:32

Всичко, което описах нагоре, се прави пред очите ни от „ Промяната “, само че то някак минава апропо. Приема се като нещо естествено от техните анализатори, публицисти, политолози и социолози. Всъщност тези кавги демонстрират, че в по този начин наречената демократична общественост няма нищо демократично. Нито един сериозен ред за политиците от ПП-ДБ не е излизал в медиите на Иво Прокопиев и другите, издържани от „ Америка за България “. Техните публицисти доста обичат да приказват за свободата, само че не смеят да кажат даже една сериозна дума по адрес на Кирил Петков, Асен Василев или Христо Иванов. Мълчат и след последните записи, които разкриват грозното лице на „ Промяната “.

От тях излиза наяве по какъв начин бъдещият финансов министър Асен Василев приказва за недекларирания кеш, с който разполагат, а Лена Бориславова предлага стройна скица за пране на пари за спонсориране на акцията на Политическа партия (най-скъпата от всички в последните години). Става ясно още, че Кирил Петков се обажда на предприемача Пламен Бобоков, който е обвиняем в Специализирания углавен съд, с цел да му желае някой и различен милион за изборите, а няколко месеца след тях по предложение на ПП-ДБ Специализираният углавен съд бе закрит. Това е жанр, който отива повече на колумбийски наркобарони, само че сигурно няма нищо общо с демокрацията, правосъдната промяна и правовата страна.

Аз в действителност съм покъртен от пропадането, което по този начин наречената „ Промяна “ ни докара. Но още повече съм покъртен, че към момента има хора, които са подготвени да гласоподават за тях. И то значително хора. След всичко, което Кирил и Асен направиха през последните три години, обединението им с Демократична България към момента е втора политическа мощ. При това за тях гласоподава сякаш по-будната и образована част от популацията, което е потискащо. Все отново трендът е надолу. ПП-ДБ губят електорат, който в никакъв случай няма да си върнат. Въпреки всичко мисля, че това е краят на „ Промяната “. Има всички шансове да паднат до четвъртото място, а непоносимостта сред тях и хората на Христо Иванов и Атанас Атанасов става все по-очевидна. Битката за Народното събрание с преференции в допълнение ще изостри връзките в обединението, а вероятността Демократична България да създадат лична парламентарна група по никакъв начин не е дребна.

Това ще разреши на Христо Иванов и Атанас Атанасов да вземат участие в ново ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи, които ще имат внушително болшинство след 9 юни. На тях пък им би трябвало някой за заслон, а те са потвърдили, че могат чудесно да правят тази работа. Още от времето на Реформаторския блок преди десетина години. Независимо по какъв начин ще се развият събитията след 9 юни обаче, би трябвало да се реализира общ консенсус, че Кирил Петков и Асен Василев повече нямат място във властта и не трябва да бъдат допускани до нея, без значение от събитията.

Може би това го схващат от ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като записите, които излизат и явно ще излизат до изборите, са унищожителни за „ Промяната “. Независимо че умнокрасивите се вършат на ударени, тези изобличения нанасят вреди, които скоро ще станат непоправими. А в случай че и прокуратурата най-сетне реши да проработи и да си извършва отговорностите. Няма да е чудно, в случай че осъмнем и с първите наказани политици от висшите ешелони на властта. Вярно е, че няма да е, както са си го представяли умните и красивите, само че въпреки всичко ще бъде едно положително начало. Оздравително начало.

Източник: mediamall.info

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР