На следващите местни избори София ще има кмет от Демократична

...
На следващите местни избори София ще има кмет от Демократична
Коментари Харесай

Найден Зеленогорски: На следващите местни избори София ще има кмет от Демократична България

На идващите локални избори София ще има кмет от " Демократична България ". Това предвижда през днешния ден Найден Зеленогорски в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен на конференция на " Демократична България ".

Той добави, че съгласно него, в случай че в този момент има предварителни избори за парламент, е безспорно, че " Демократична България ", " ИТН " и " Изправи се! Мутри вън! " ще имат болшинство в Народното събрание и ще могат да сформират държавно управление.

Според Зеленогорски негов разбор на изборните резултати за настоящия парламент демонстрира, че към 20 на 100 от вота в Плевен е бил платен или корпоративен. Той прикани институциите да се самосезират и да проверяват това събитие. В област Плевен има усъвършенствана машина за пазаруване и пласиране на гласове и това би трябвало да се пресече, бе безапелационен той.

Зеленогорски разясни, че по време на миналата предизборна акция е болен, което не му е разрешило да взе участие и да помогне да се развие капацитетът на " Демократична България " в Плевен. Той благодари на медицинските екипи в София и Плевен, които са го излекували.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР