На проведено на 18 май 2023 г. редовно отчетно-изборно заседание

...
На проведено на 18 май 2023 г. редовно отчетно-изборно заседание
Коментари Харесай

Тодор Кесимов е новият председател на ARPharM

На извършено на 18 май 2023 година постоянно отчетно-изборно съвещание на Общото заседание на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), беше определен нов ръководител на Управителния съвет, оповестиха от организацията.

Тодор Кесимов, който и до момента беше член на УС, е новият ръководител на ARPharM. Той е шеф на „ Такеда България “ ЕООД, финансист по обучение и от 2020 година е член и на Управителния съвет на Японско-българска бизнес асоциация.

Досегашният ръководител на УС Стамен Банковски ще заеме позицията  заместник-председател. Д-р Боряна Алексиева, началник връзки с държавни структури, институции и пациентски организации в Джонсън и Джонсън, и господин Хешам Сабри, общоприет управител на Рош България, също резервират позициите си в Управителния съвет.

По време на Общото заседание бяха определени три нови лица, които да влязат в състава на управителното тяло на Асоциацията. Сред тях са господин Павел Колев – шеф на АбВи за България, госпожа Мария Луканова – управител пазарен достъп в Байер България, и доктор Крум Касабов – шеф на Ново Нордиск за България.

За Контрольор на организацията беше определена госпожа Невена Видакович, общоприет шеф на Мерк България.

Управителният съвет и изпълнителният шеф на ARPharM Деян Денев ще продължат дейното взаимоотношение с институциите и заинтригуваните страни в бранша в името на усъвършенстване на грижата за здравето на българските жители посредством стабилно развиване на здравната система, нарастване на обществения запас за опазване на здравето, ориентирано към усъвършенстване на профилактиката, ранното разкриване, прецизната диагностика и актуалното лекарствено лекуване на българските пациенти, твърдят от там.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР