На пресконференция във вторник полицията в Хюстън потвърди, че убиецът

...
На пресконференция във вторник полицията в Хюстън потвърди, че убиецът
Коментари Харесай

Убиецът на рапъра от триото Migos - Takeoff още е на свобода

На конференция във вторник полицията в Хюстън удостовери, че килърът на рапъра Такеoff към момента е на независимост, и помоли обществеността да се " засилва " с повече информация, която би им помогнала, написа life.dir.bg.

" В момента търсим всякаква информация ", съобщи сержант Майкъл Арингтън, водещ следовател по случая. " Знаем, че медиите са получили доста телефонни позвънявания, текстови известия, туитове и видеоклипове. Имаме потребност всички вие да ни ги изпратите, с цел да можем да разгадаем този случай ".

Той добави: " Искаме да намерим правдивост за това семейство. Те минават през доста неща сега... Помогнете ни да задържим, да повдигнем обвинявания и да арестуваме лицето, отговорно за гибелта на Takeoff. "

Началникът на полицията Трой Финър добави, че съгласно него заподозреният(ите) е(са) бил(и) гост(и) на частното празненство, на което Такеoff е участвал в 810 Billiards & Bowling Houston в понеделник вечерта.

" Какво щеше да стане, в случай че това беше вашият брат? Какво ще стане, в случай че това е вашият наследник? Моля, отзовете се ", споделя той в обръщение към обществеността.

Началник Финър съобщи, че е разговарял с околните на Такеoff, които са го нарекли " кротичък " човек. Сержант Арингтън обаче удостовери, че зад съдбовната пукотевица стоят различия. Причина за разногласието не беше посочена. В предходни известия се посочваше, че кавгата е избухнала след игра на зарове.

Във вторник полицията удостовери, че са употребявани най-малко две огнестрелни оръжия и Такеoff към този момент е бил разгласен за мъртъв, когато служителите на реда са пристигнали на мястото.

Началник Финър отдели малко време, с цел да похвали хип-хоп общността, заявявайки, че ѝ се носи " неприятно име " поради многото рапъри, които са били убити през последните години.

" Познавам доста страхотни хора в нашата хип-хоп общественост и ги почитам ", сподели той. " Призовавам всички, всички хип-хоп реализатори, в Хюстън и в цялата страна. Трябва да се пазим сами. Всички би трябвало да застанем дружно и да се уверим, че никой не унищожава тази промишленост ".

По време на конференцията сержант Арингтън също по този начин удостовери, че е имало още две лица, които сами са се придвижили до локални лечебни заведения в региона с " пострадвания, които не са животозастрашаващи ". Това са 23-годишен мъж и 24-годишна жена.

" И двамата ще бъдат добре ", добави той. Кметът на Хюстън Силвестър Търнър също отдели малко време за изявление и успокои обществеността: " Ще разгадаем този случай. Ще намерим стрелеца или стрелците ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР