На покрива на Кралската банка на Шотландия беше забелязан снайперист,

...
На покрива на Кралската банка на Шотландия беше забелязан снайперист,
Коментари Харесай

Снайперисти забелязани край кортежа на кралица Елизабет II

На покрива на Кралската банка на Шотландия беше видян снайперист, който обезпечи безвредното прекосяване на погребалния конвой с ковчега на кралица Елизабет II по пътя към Единбургския палат. Това оповестява Edinburgh Live.



Нико Маунис, началник на специфичните вести в Асошиейтед прес, разгласява видео на снайпериста в Туитър. Стрелецът, който е охранявал кортежа, е бил на Princes Street в Единбург.

Според Daily Mail снайперисти са видяни и на покрива на двореца Холируд и в катедралата в Единбург, където ще бъде подложен ковчегът на кралицата.

По-рано катафалка с ковчега на кралицата напусна замъка Балморал, съпроводена от дъщерята на Елизабет II Анна и нейния брачен партньор вицеадмирал Тим Лорънс.

По време на пътуването на погребалната върволица по улиците стояха както елементарни британци, по този начин и високопоставени лица.

Погребението на английската кралица ще се състои на 19 септември в Лондон. Елизабет II умря на 8 септември на 96 години. Тя стана рекордьор за най-дълго ръководство в английската история - 70 години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР