На Петербургския международен икономически форум Владимир Путин проведе традиционната среща

...
На Петербургския международен икономически форум Владимир Путин проведе традиционната среща
Коментари Харесай

Путин представи на света миролюбива Русия

На Петербургския интернационален стопански конгрес Владимир Путин организира обичайна среща с ръководители на водещи осведомителни организации. Това написа съветското издание „ Независимая газета “, представено от организация " Фокус ", правейки систематизиран разбор на посланията, отправени от стопанина на Кремъл.
Руският президент беше питан за всички значими международни събития и стопански проблеми. Путин подлага на критика Съединени американски щати и Европа за ред дейности, само че като цяло настояваше за нуждата от стабилно интернационално съдействие. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп за следващ път получи от Русия сигнали за подготвеност за възстановяване на връзките.
Всичко стартира с диалог за положението на световната сигурност. Владимир Путин подсети за излизането на Съединени американски щати от редица интернационалните контракти, свързани със сигурността.
Като цяло, състоя се следващия епизод на изказвания, че за нарушаването на стабилността е отговорна другата страна. От новите оферти, които направи президентът на Русия, би трябвало да се означи неговия апел да бъдат събрани на договаряния за нуклеарните оръжия всички техни притежатели, включително и неофициалните. При това Путин даде да се разбере, че обособени изказвания на Тръмп по тази тематика му харесват.
В хода на срещата Путин насочи доста миролюбиви послания, включително на няколко пъти сподели положителни думи по адрес на Съединени американски щати и Тръмп, само че без да не помни да означи грешките, които Съединени американски щати позволяват. В отговор на представителя на Иран, президентът на Русия посъветва всички в света да се опитат да подобрят връзките си със Съединени американски щати. Впрочем Путин отбрани и Иран от нападките, като съобщи, че сега това е най-проверяваната страна в света във връзка с нуклеарните технологии.
Руският президент също по този начин изясни на американците, че Москва няма никакви военни ползи във Венецуела, а на европейците сподели, че Русия е последната страна, заинтригувана от разпад на Европейски Съюз, който е един от главните търговски сътрудници на Руската федерация. Отделни думи за предпочитание за нормализиране на връзките бяха казани и по адрес на Англия, разясняват още съветските медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР