На няколко сектора ще бъде разделен Съветът по транспорт, информационни

...
На няколко сектора ще бъде разделен Съветът по транспорт, информационни
Коментари Харесай

Съветът по транспорт към БСП призова за неотложни мерки за запазване на работните места в сектора

На няколко бранша ще бъде разграничен Съветът по превоз, осведомителни технологии и известия към Националния съвет на Българска социалистическа партия. Железопътният превоз, автомобилният, водният и въздушният са диференцирани като категории под шапката на Съвета, свое настрана място като сектори получиха пощите и дигитализацията в границите на новосформираната конструкция.

Този Съвет е част от 17-те, основани след 50-тия юбилеен конгрес на Българска социалистическа партия по предложение на ръководителя на партията Корнелия Нинова. Те обгръщат разнообразни ресори, а задачата им е да проучват политиката на обособените министерства в държавното управление и да оферират съответни решения на проблемите на българските жители, останали неглижирани от формалните ведомства.

Председател на Съвета по превоз, осведомителни технологии и известия към Националния съвет на Българска социалистическа партия е заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски. Още на първото съвещание на структурата бяха включени и редица външни специалисти от всеки един от браншовете, към този момент са конкретизиран и работните цели приоритети.

Спешни ограничения са нужни в транспортния бранш, с цел да бъдат непокътнати работните места на работещите там и след Коронавирус рецесията е единомислещото мнение на участниците в стартовото съвещание на Съвета. Те ще изготвят различни оферти за Бюджет за 2021 в бранш „ Транспорт”.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР