На неприятна изненада се натъкна бургазлийка, която вчера е закупила

...
На неприятна изненада се натъкна бургазлийка, която вчера е закупила
Коментари Харесай

Бургазлийка се натъкна на неприятна изненада в нарязан хляб от магазина

На неприятна изненада се натъкна бургазлийка, която през вчерашния ден е закупила нарязан и опакован самун от магазина. Жулиета Колева разгласява фотоси във Фейсбук, на които се вижда, че част от филиите съдържат някакво непознато тяло .

Тя твърди, че това не е първият сходен случай с артикул на тази компания, защото преди време е откривала хлебарки в запечатан самун, който тогава е съумяла да върне в магазина .

Хляб. Снимка: Жулиета Колева, Фейсбук

„ И това го ядат нашите деца! Бях си споделила да не закупувам повече на тази компания, само че в неделя изборите ми са лимитирани и взех решение отново да им дам късмет. Уви, отново изтеглих късата съчка! Ехо, „ Бургас самун “, в случай че това беше погълнато от дете, по какъв начин щяхте да се оправдаете? “, написа Жулиета Колева във Фейсбук.

Скрийншот от поста на Жулиета Колева във Фейсбук

Пред Искра.бг бургазлийката съобщи, че няма визия какво е непознатото тяло , попаднало в хляба, само че става дума за някакъв силиконов детайл . Този път тя не е върнала продукта в магазина, защото по нейните думи виновността е на производителя , а не на търговците , които го популяризират.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР