На Наталия Кобилкина изглежда особено ѝ харесва ролята на майка

...
На Наталия Кобилкина изглежда особено ѝ харесва ролята на майка
Коментари Харесай

Кобилкина се готви за второ бебе

На Наталия Кобилкина наподобява изключително ѝ харесва ролята на майка и брачна половинка, тъй като това, което мощно желае в този миг макар триумфите си в професионален проект, е още веднъж да изпита щастието да се снабди с новородено.

Сексоложката, която нерядко провокира кавги с еротичните си препоръки, живее в Лондон с мъжа си и детето, само че беше за малко в България поради фотосите на сериала на bTV " Съни бийч ", напомня Шоу Блиц.

" Винаги съм желала да се опитвам като актриса и ми беше забавно. За мен е нещо ново и друго, а и сериалът е доста добър. Работата несъмнено е сложна, защото артистът би трябвало да учи текст, който не е негов. А аз съм привикнала да си приказвам каквото желая. Освен това за мен беше много по-сложно, защото българският не ми е роден език. Всички от екипа бяха доста търпеливи, правихме по няколко повторения. Изморително е и най-после на снимачния ден се чувстваш доста отпаднал ", бе споделила Кобилкина за прекарванията си пред камерите.

Животът ѝ в Лондон тече интензивно, а график ѝ е цялостен със семинари и съвещания. Междувременно книгата ѝ " Управлявай триумфа ", която излезе на българския пазар, напълно скоро следва да се продава и на англоговорящите. Но с изключение на професионалните си упоритости, Кобилкина не крие и персоналните.

" Иска ми се да понижа работата и огромното натоварване, само че уговорките непрекъснато се усилват ", споделя тя. " Получих покана да гостувам в Северна Македония и да върша семинари, само че не знам дали ще ми стигне силата за всичко. Тези полети и непрекъснати пътувания доста изморяват. В края на юни ще съм още веднъж в България. Ще върша специфичен ритрийт за дами за всички тези, които желаят да повярват в себе си и да разперят крила. Има доста нещастни, самотни и неосъществени дами и е значимо това да се промени. Иска ми се да ги науча да са щастливи, да имат лична реализация и да не чакат всичко да прави мъжът им. "

Желанието ѝ да забави оборотите най-вероятно идва от фантазията ѝ да стане още веднъж майка, откакто през 2019-та усети това благополучие за първи път. Тогава на бял свят се появи синът ѝ Филип, а щастливият баща е гръцкият предприемач Такис Дретакис, с който сексоложката подписа брак през 2017 година

" Майчинството е благополучие, само че и огромен ангажимент ", споделя Наталия. Тя прибавя още пред " Филтър ": " Дава една цялост и осъзнаваш, че всичко си е пристигнало на своето място. Ние нямаме баби, които да ни оказват помощ, първоначално ни беше мъчно. Но в този момент, когато Филип поотрасна, към този момент съм подготвена за второ дете. Съпругът ми също желае още веднъж да станем родители. Ние обичаме децата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР