На мотор-шоуто в Лос-Анджелис компанията Мазда показа обновената си “шестица. Mazda 6

...
На мотор-шоуто в Лос-Анджелис компанията
Мазда показа обновената си “шестица.
Mazda 6
Коментари Харесай

Новата Mazda 6 модел 2018-а дебютира в Ел Ей

На мотор-шоуто в Лос-Анджелис компанията Мазда сподели обновената си “шестица ”. Mazda 6 модел 2018-а предлага много промени спрямо настоящия модел. Седанът има видоизменена радиаторна решетка, други брони и актуализирана оптика. Предлага се нова боя Soul Red Crystal, а 17- и 19-цоловите джанти са с нова по-ярка форма.

В салона на новата Mazda има ново табло и прибори, липсват предходните “кладенци ”, модернизиран и по-голям /8 инча/ е станал сензорният екран на мултимедията. Седалките са по-широки, по-удобни и вибрационно поглъщащи.

Опционно предните седалки могат да имат вентилация, против доплащане се предлага система за кръгово наблюдаване, активен круз-контрол и проекционен екрана на предното стъкло. В специфичната версия Signature купувача ще се радва на кафява кожена тапицерия Nappa, високотехнологична тъканна апликация UltraSuede NU и декоративни добавки от бял орех.

Купето е развито на остарялата, но доработена платформа, колата е станала по-плавна в придвижването, по-малко се накланя, салонът е чуствително обезшумен, кормилното ръководство е по-отзивчиво.

В Щатите Mazda 6 2018-а ще се предлага с 2,5-литров бензинов турбомотор с мощност 230 или 253 к.с., както и с 2,5-литров атмосферник с мощ 192 к.с., допълнен със система за деактивация от работа на част от цилиндрите. Предавателните кутии са две - 6-степенен автоматик плюс и механична кутия за мотора с атмосферно пълнене.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР