Криминално проявен непълнолетен младеж извършил дързък грабеж, при който пострадал

...
Криминално проявен непълнолетен младеж извършил дързък грабеж, при който пострадал
Коментари Харесай

Възрастен мъж пострада при грабеж в Пазарджик, 16-годишен го събори и открадна чантата му

Криминално проявен малолетен юноша направил дръзновен обир, при който потърпевш възрастен мъж. Той е открит и арестуван вследствие на бързата реакция на служители на реда от РУ-Пазарджик. Снощи към 19.15ч. в РУ-Пазарджик се получил сигнал за атакуван възрастен мъж на кръстовище в покрайнините на регионалния град.
Прочетете още
По първични данни чужд съборил на земята 76-годишен пазарджиклия и отмъкнал чантата му. В нея пенсионерът имал единствено персонални и медицински документи и очила. В резултат на това възрастният мъж е с породена фрактура на крайници. Той бил превозен и настанен за лекуване в МБАЛ-Пазарджик.

За разплитане на случая неотложно бил образуван екип от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ и дежурни автопатрули обслужващи региона на града. Периметърът към осъщественото закононарушение бил блокиран.

Не след дълго вследствие на подхванатите издирвателни дейности е хванат 16-годишен юноша от пазарджишкото село Юнаците. Той е с престъпни прояви, прочут е на полицията, а у него са открити откраднатите движимости и документи. Извършителят е арестуван в ареста на РУ-Пазарджик, а работата с него не престават проверяващ служител на реда, криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “. Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР