На изискана церемония в хотел Рамада“ в София бяха избрани

...
На изискана церемония в хотел Рамада“ в София бяха избрани
Коментари Харесай

Лора Асенова от Бяла Слатина стана Мис България Свят 2019

На изискана гала в хотел „ Рамада “ в София бяха определени новите „ Мис България “ за „ Мис Свят “ и „ Мис Вселена “ 2019. Пред защита аудитория 23 представителки от цялата страна се впуснаха в състезание за най-желаните корони на националния конкурс „ Мис България Свят 2019 “. В рамките на конкуренцията бяха определени общо 7 български хубавици, които ще показват българските традиции и обичаи на седемте най-големи състезанието за хубост в света. „ Мис България Вселена 2019 “ стана 25-годишната Лора Асенова от Бяла Слатина, с височина 1.70 см и ограничения 86-58-86. Тя ще показа България на най-престижния американски формат за хубост „ Мис Вселена 2019 “ в края на годината.

„ Настъпи един дълго чакан миг, за който бленувам още от дете. Получих шанса да показва страната ни на най-мащабния конкурс за хубост в света Мис Вселена #MissUniverse, като завоювах „ Мис Вселена България 2019 “. Изключително съм щастлива и разчувствана. Искам да благодаря на всички, които имаха вяра в мен и ме подкрепяха. Благодаря и на всички уредници и журито за гласуваното доверие ”, съобщи в персоналния си профил в обществените мрежи Лора Асенова.

„ Мис България Свят 2019 “ стана Марго Купър,на 26 години, българка с съветски корени. Тя ще показа България на 69-ото издание на най-стария и огромен конкурс за хубост в света „ Мис Свят 2019 “ през декември в Лондон, Англия.

За техни призьорки се класираха „ Мис Гранд България 2019 “ Виктория Васева, на 23 години от София, която ще показа страната ни на интернационалния конкурс „ Мис Гранд Интернешънъл “ през октомври в Каракас, Венецуела.

„ Мис Туризъм България 2019 “ стана Фани Апостолова, на 18 години от Плевен. Тя пък ще показа страната на интернационалния край на състезанието „ Мис Туризъм Свят 2020 “ в Гуанджоу, Китай.

„ Мис Азия Глобал България 2019 “ стана Ева Добрева, на 19 години от Варна, която ще взе участие в интернационалния край на състезанието „ Мис Азия Глобал 2019 “ през ноември в Кочин, Индия.

Всички победителки бяха наградени с корони, инкрустирани със злато, сребо и скъпоценни камъни, както и с пътувания по желание до Минск, Беларус, и Инстанбул, Турция. Победителките получиха и ВИП ваучери от Victoria Spa, и дарове от Kwiat и Cristal Zone.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР