На фона на отчитано увеличение в търсенето на електромобили в Европа,

...
На фона на отчитано увеличение в
търсенето на електромобили в Европа,
Коментари Харесай

KIA обеща електромобил с пробег от над 500 километра за Европа

На фона на отчитано нарастване в търсенето на електрически автомобили в Европа, KIA анонсира проектите си за пазарното лансиране на 11 електрически предложения в международен мащаб до 2025 година.

Една от главните стъпки, които ще предприемат от KIA, ще бъде направена през следващата година в Европа с въвеждането на пазара на напълно нов електрически автомобил, който ще предложи продължен пробег с възможност за бързо зареждане на батерията си, ще бъде с кросовър дизайн и ще бъде създаден на нова платформа.

От марката разясняват, че се наблюдава засилен интерес към нейните коли с електрическо задвижване, като резултатът през първата четвърт на 2020- 6811 единици, е със 75% по-висок в съпоставяне с първото тримесечие на 2019 година и ке равнява на 6% от общия й бизнес, против 2.9% за същия интервал на предходната година.

Бъдещи пазарни оферти с електрическо задвижване, от KIA дават обещание в няколко автомобилни сегмента, в това число леки, SUV и многофункционални, като първото напълно ново ще забележим през следващата година със свободен пробег от над 500 километра.

Успоредно с това, от KIA споделят, че всеки нов модел, който марката стартира на пазара ще бъде разполагаем най-малко в една електрифицирана версия- незареждаем, зареждаем хибрид или изцяло електрическо задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР