На Емили Ратайковски ѝ писна и блокира комедийната актриса Селест

...
На Емили Ратайковски ѝ писна и блокира комедийната актриса Селест
Коментари Харесай

Емили Ратайковски, Селест Барбър и защо моделът е блокирала комедийната актриса в Instagram

На Емили Ратайковски ѝ писна и блокира комедийната актриса Селест Барбър в Инстаграм. каква беше повода за това? Сега ще разберем.

Ако не сте чували коя е Селест Барбър, тя е доста известна австралийска актриса и комедиант. Тя закупи популярност с нейните пародии, където претворява секси фотоси на известни дами.

Логично се стигна и до реда на Емили Райтайковски. Моделът е известна със супер секси фотографиите си както на персоналния си профил, по този начин и в този на марката си долни дрехи, и бански.
                             

Много от героините на Селест одобряват с възприятие за комизъм личния си пародиен облик. Но Ратайковски се оказа, че не е от тях. 

" Не мисля, че Емили ми е почитател. Аз съм ок с това, не е длъжна да ѝ харесва. Но тя ме е блокирала ", описа 40-годишната Барбър по време на гостуването си в радио токшоуто Fitzy and Wippa, предава Lifestyle.bg.
                             

Каква може да е повода за това? Сещаме се за две варианти: или Ратайковски няма възприятие за комизъм, или се е засегнала от рецензията на австралийката. Във видеото по-долу Селест написа: " Писна ни да сексуализирате женското тяло. И ето, въпреки всичко, задникът ми. "

We are sick of you objectifying our bodies! Also, here’s my ass.
— Celeste barber (@celestebarber_)

Емили Ратайковски, известна най-много със супер провокативните си визии, се е самопровъзгласила за феминистка и гневно пази (поне на думи) правата на дамите. Тя не желае те да се преглеждат единствено като обекти за секс.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР