На един от плажовете в Дубай беше тествано руското високопроходимо

...
На един от плажовете в Дубай беше тествано руското високопроходимо
Коментари Харесай

Блондинка тества бруталния руски всъдеход Шаман 8x8 на плажа в Дубай

На един от плажовете в Дубай беше тествано съветското високопроходимо транспортно средство " Шаман 8х8 ". Тестово шофиране на големия осемколесен автомобил върху вода и пясък беше извършено от водещата на YouTube канала Supercar Blondie, която беше възхитена от съветската технология.

Първото нещо, което видя русокоската, беше размерът на съветското транспортно средство с висока проходимост. Според нея, в съпоставяне със " Шамана ", шестколесният SUV Mercedes-AMG G63 6x6 наподобява като дребен автомобил. Изненадата беше цялостна и от обстоятелството, че съветското транспортно средство с висока проходимост, оборудвано с осем големи колела, елементарно се движеше по вода. Амфибийните свойства на автомобила ви разрешават да гледате по друг метод на понятието „ офроуд “, както и да разширите полето на деяние на класическия терен.

След това тестовото шофиране продължи на плажа. Благодарение на неповторимото ръководство, осемколесното транспортно средство, с настрана задвижване за всяко колело, върви встрани, освен това с прилична скорост. Тази функционалност не е налична за множеството SUV-та в света.

Размерите на " Шаман 8х8 " са 6,3 метра дължина и 2,7 метра височиня. Пътният луфт на автомобила е 450 милиметра. Руският високопроходим автомобил се задвижва от трилитров дизелов мотор с мощ 170 конски сили. Максималната скорост на модела на суша е 70 километра в час, до момента в който на вода колата може да се движи със скорост от седем километра в час. С 270-литров контейнер за гориво, всъдеходът може да измине 1 215 километра. В Русия осемколесният " Шаман " може да бъде закупен за 10,5 милиона рубли (€116 000).

През ноември предходната година Министерството на индустрията и търговията на Русия заяви, че един от първите всъдеходи " Шаман ", създаден от компанията " Авторос ", е влезнал в работа на полицията в Дубай. Осемколесното транспортно средство ще патрулира в пустинята и ще взе участие в избавителни задачи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР