Шофьори са намерили начини да се правят невидими за камери

...
Шофьори са намерили начини да се правят невидими за камери
Коментари Харесай

Шофьори се правят невидими за камери за скорост и автобусни ленти, използвайки трик „призрак“

Шофьори са намерили способи да се вършат невидими за камери за скорост и автобусни ленти на фона на репресии от страна на полицията и общините.

Властите стават все по-загрижени по отношение на потреблението на по този начин наречените „ призрачни чинии “. Инфрачервените отразяващи табели с номера, които не могат да бъдат разчетени от камери за скорост и бус лента, разрешават на водачите да се измъкнат от нарушение на разпоредбите за придвижване. Клонираните табели също се усилват.

Съветите и полицията към този момент са оборудвани със специфични камери за разкриване на подправени табели в опит да се оправят с водачите на алено. Хората с невероятни регистрационни номера могат да форсират по пътищата без засичане и да навлизат в зони с ниски излъчвания, без да се разклоняват при зареждане.

Но Уулвърхамптън е един от препоръките, които интензивно се борят с подправените номера, съгласно BirminghamLive. Всеки, който бъде открит да употребява табелите, е предизвестен, че може да заплати санкция от £100.

Градския...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР