На британците беше продаден много тежък наркотик, който предизвиква халюцинации.

...
На британците беше продаден много тежък наркотик, който предизвиква халюцинации.
Коментари Харесай

Паси: На британците беше продаден тежък наркотик, Брекзит ще ги лиши от Гибралтар

На британците беше продаден доста тежък опиат, който провокира халюцинации. И сега английската нация халюцинира. Те мислят, че в случай че скочат от небостъргач, ще могат да полетят. Но няма по какъв начин да се случи. 

Това разяснява някогашният външен министър Соломон Паси във връзка обстановката във Англия към Брекзит. 

Паси съобщи, че има моменти на прояснение и има трезви гласове, които желаят " да изваят английското общество от тази наркоза ", само че и те са попаднали в плена на референдума за излизането на страната от Европейски Съюз. 

Това ще бъде политическа покруса, стопански безпорядък, сподели още Паси за Брекзит. Ще има и териториални измерения, тъй като огромният спор сред Англия и Испания за Гибралтар към този момент ще бъде превдварително решен в Европейски Съюз в интерес на Испания. Нищо чудно британците да изгубят политически позиции и за Фолклендските острови, предвижда някогашният външен министър.

Хората, които продадоха този опиат на Англия, ще би трябвало да понесат своята политическа отговорност, само че за жалост в живота не става по този начин - заплащат идващите генерации, счита Паси.

Причината за Брекзит съгласно него се назовава популизъм. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР