На 9.09.2023 г. в залата на Висшето училище по телекомуникации

...
На 9.09.2023 г. в залата на Висшето училище по телекомуникации
Коментари Харесай

За втора поредна година Хуауей Технолоджис България награди отличници от Висшето училище по телекомуникации и пощи

На 9.09.2023 година в залата на Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи (ВУТП) се организира формалното разкриване на новата образователна 2023/2024 година.
Генералният управител на " Хуауей Технолоджис България ", Тери Ли, награди приключилите специалността " Киберсигурност на високите технологии " и новоприетите с отличие студенти в компетентност " Информационни технологии ".

" Бих желал да поздравя всички младежи тук, които са бъдещите водачи и новатори и умеят да вземат решение проблемите, пред които светът се изправя ", сподели Тери Ли. Генералният управител на " Хуауей Технолоджис България " прикани студентите да имат вяра в себе си, да имат огромни фантазии и да помнят, че пътешестване, дълго хиляди километри, стартира със солидна стъпка.

" В " Хуауей " ценим освен интелигентността, ценим творчеството и способността да се приспособяваме в бързо изменящия се свят. Вярвам, че разнообразният опит и вероятности, които имате от университетския си опит във ВУТП, ще бъде скъп актив за цифровото развиване на България ", добави генералният управител на " Хуауей Технолоджис България ".
Реклама
За 142-ри път Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи отвори порти за нови студенти, които да се приготвят за инженери в региона на връзките. Студенти, преподаватели, чиновници, представители на държавното управление и бизнес сътрудници дружно сложиха началото на ползотворна образователна година за всички.
Свързани публикации Дигитализацията може да бъде идващият мотор за стопански напредък в България 29 юни 2023, 08:00 Технологиите нямат последна точка, а единствено обща задача - основаване на по-добро бъдеще за обществото 26 юни 2023, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР