На 54 години Патриша Каас пленява не само с красивия

...
На 54 години Патриша Каас пленява не само с красивия
Коментари Харесай

Как изглежда 54-годишната Патриша Каас и какво носи в ежедневието си

На 54 години Патриша Каас пленява освен с красивия си глас, само че и с изтънчено възприятие за жанр и същински парижки изискан. Грациозната фигура, храброст, харизма и безукорен усет й разрешават доста: певицата не гони трендовете, избира да остане себе си и да изрази личната си характерност в облеклата. Луксозните й облици не са на мода, само че в това време изненадващо са в унисон с времето.

Певицата сама измисля театрални и ежедневни тоалети, притежавайки обилни дизайнерски гении. Благодарение на стройна фигура и постоянни тренировки, тя може да си разреши най-смелите решения. Например рокля с едно рамо с необятен колан, който акцентира тънката талия.

Драматичният външен тип се добавя от единично украшение – чокър колие с декоративни шипове. Този сезон дизайнерите все по-често носят топове и рокли на едно рамо на стилните сцени, тъй че стилът на тоалета на Патриша може да бъде маркиран безвредно.

Черното е един от обичаните цветове на певицата, освен на сцената, само че и в живота. Той изцяло подхожда на външния й тип, наблягайки аристократичността, мистерията и изтънчеността на облика.

Патриша комбинира типичен тесни панталони с необятна, полупрозрачна блуза, на половина прибрана, придавайки стилна релаксация. Единственият, само че харизматичен аксесоар е гривна с необятни шипове.

Тренчкотът е един от обичаните й продукти в дрешника. Тя постоянно носи сиви, бежови, черни тренчкоти както в живота, по този начин и на сцената.

И певицата носи този кожен тренч в всекидневието, в тази ситуация – върху фешън рокля с аромат. Елегантната визия е допълнена от нежна многопластова огърлица, направена от верижки и кръгли висулки.

Патриша добавя бежово вталено палто с другоземен козинен шал, черни ръкавици и чанта с железни фитинги. Благородна, елегантна, само че в това време дръзка и дръзка.

И въпреки всичко тя не може да бъде приведена към някакви стандарти: придържайки се към неповторим жанр, Каас е друг, като същински художник. Драматично черните тоалети са сменени от меко, уютно пролетно зелено палто. Patricia добавя огромния модел с сбит черен колан, показващ крехкостта и изяществото на силуета.

Тя също носи зелено извънгабаритно палто, с цел да го отвори, като го комбинира с хулиганско изтъркано кльощаво, класическо яке, обемно шалче и ботильони на токчета. Стилно утайване, съвременен релакс и френска грациозност – всичко в една бутилка.

Патриша обожава дизайнерските обувки – нейните сбирки от дълго време са станали именити. Често ефектният чифт обувки или ботуши се трансформира в главен акцент в тоалета й.

Например певицата се римува с червени годишна продукция ботуши за мрачно сиво палто с драперия и черен колан, създавайки неповторим грациозен лък.

Тъй като целият живот е по турне, тя доста цени комфорта: в дрешника й има не по-малко комфортни спортни обувки от моделните обувки. Тя съчетава типичен костюм и прав палто със стилни маратонки, бял топ и чанта. Просто и гениално – всяка жена може да повтори този облик.

В трагични и сантиментални облици Патриша постоянно остава себе си. Тя съчетава ефирна многопластова пола с сбита тениска и черен лак за нокти, създавайки в действителност неповторим облик на Белия лебед.

И още един сантиментален лък от Патриша Каас: най-леката бяла блуза с надълбоко деколте и доста кормила, които тя римува с тесни бели дънки. Тя се добавя от дълга огърлица от кафяви мъниста, тъничък колан и стилна кожена гривна.

Патриша се тревожи за аксесоарите и всякога обмисля облика си до най-малкия подробност. Тя носи съвременно верижно колие в „ промишлен “ вид, оптимално близо до същинска техническа верига. Но от време на време певицата не е срещу да бъде непослушна, както се вижда от занимателна дизайнерска маска с Мини Маус.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР