Тенденцията за контуриране, а с това и изсечените черти на

...
Тенденцията за контуриране, а с това и изсечените черти на
Коментари Харесай

Феноменът на бебешкото лице: Звездите с лица, които не остаряват

Тенденцията за контуриране, а с това и изсечените черти на лицето и високите, изпъкнали скули, последователно губят новост. Каквото и да се каже, в живота девойките с вид „ бебешко лице “ - т.е. със сладки детски лица - са доста по-щастливи.

Те имат огромни изразителни очи, плътни устни (и не приказваме за такива с филъри), прекрасен нос, дребна брадичка и кръгли бузи, допрени с гальовен руж. На 30, 40 и даже 50 години собственичките на „ кукленски “ лица не престават да наподобяват като младежи. Класически образец са Миранда Кер и Наталия Водянова, по чиито фотоси в никакъв случай няма да познаете на какъв брой години са в действителност. Ще ви представим коментар на еластичен хирург за какво девойките с по този начин наречените „ бебешки лица “ печелят в борбата за дълготрайна младост.

„ Факт е, че детските, закръглени лица имат много ясно изразени бучки биша (които мнозина в този момент се пробват да премахнат) и пълен пласт подкожна лой. На младо лице размерът се разпределя отмерено, което основава прелъстителен външен тип. Следователно, колкото по-дълго човек поддържа добър пласт мастна тъкан, толкоз по-дълго лицето ще остане младо. Момиче с „ ябълкови “ бузи постоянно ще наподобява по-млада. Същото важи и за устните - в случай че имате естествено тънки устни, най-вероятно ще изглеждате по-стари, в сравнение с сте в реалност “, изяснява специалистът.

Според пластичния хирург запазването на мастната тъкан и достатъчното количество хиалуронова киселина е ключът към младостта. „ Ако се измъчвате с диети или фитнес, кислородът „ топи “ подкожния пласт мазнини и лицето ви остарява доста по-бързо. Ето за какво биоревитализацията е толкоз потребна. Ако тъканта е суха, тогава по лицето се образуват гънки и бръчки. А хиалуроновата киселина от своя страна, когато се внесе в тялото, работи като натурален овлажнител и притегля вода “, добавя лекарят.

Момичетата с бебешко лице и нос са късметлийки. Специалисти от Американското сдружение на естетичните пластични хирурзи са провели редица проучвания, доказващи, че това фактически се трансформира с годините. Тъй като кожата изтънява и губи разтегливост, върхът на носа може да увисне и да се разшири. Въпреки това, в случай че самият нос е дребен, тогава няма да има съществени възрастови промени и провисване.

Вижте кои са щастливките измежду звездните дами, които се радват на „ бебешки лица “ и по-дълго наподобяват млади:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР