На 4.6 години затвор при първоначален общ режим и 8000

...
На 4.6 години затвор при първоначален общ режим и 8000
Коментари Харесай

Мейзер се сдоби с нова присъда, миската иска помощ от Борисов и Цачева

На 4.6 години затвор при първичен общ режим и 8000 лева санкция бе наказана през днешния ден Анита Мейзер, оповестява Moreto.net. Знаех авансово каква ще е присъдата, сподели на излизане от залата миската и изиска помощ от Бойко Борисов и Цецка Цачева, които трябвало да ревизират юристи и прокурори по делото. Аз съм отговорна, тъй като съм Анита Мейзер, не за друго, добави тя.

По обвиняването за ликвидиране на културиста Николай присъдата бе 3.6 години, за рушвет - 4.6 години. Именно по-тежкото наказване бе взето поради от съдията.

Реално в пандиза обаче Мейзер ще лежи по-малко от 4 години, тъй като съдът взе под внимание престоя й като арестувана от 14 август 2016 година.

Миската обаче ще би трябвало да заплати съществени суми - 9800 лв. разходи по делото на Министерство на вътрешните работи, 2800 лв. на страната, и още 6000 лв. държавна такса. На роднините на Николай някогашната моделка ще би трябвало да заплати 150 000 лв. обезщетение.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен период, като обвинителите ще преценяват в допълнение дали да изискат по-строго наказване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР