На 30 януари една от най-важните планети стана ретроградна. Говорим

...
На 30 януари една от най-важните планети стана ретроградна. Говорим
Коментари Харесай

Проблемите, които ретроградният Меркурий ни донесе

На 30 януари една от най-важните планети стана ретроградна. Говорим за Меркурий - настойникът на финансовите и осведомителните потоци. Това събитие е началото на сложен интервал за доста хора. Но има метод да се премине елементарно през тези проблеми.
30-ти е в листата на най-опасните дни през януари. Най-неблагоприятният интервал на ретроградният Меркурий ще бъде първите няколко дни на февруари, най-много до седмица. Но това не значи, че изброените по-долу проблеми няма да бъдат настоящи и тогава. Те евентуално ще се появяват от време на време в дните до 21 февруари, предизвестява dailyhoro.ru.
1. Забравяне
Меркурий е освен финансова планета, само че и регулатор на интелектуалните качества на хората. От 30 януари астролозите предвиждат мощен спад на когнитивните качества, изключително на паметта.
Ще бъде доста по-трудно да запомните нова информация, само че още по-разочароващо ще бъде по-трудно да запомните това, което към този момент знаете добре. Можете да активирате частите на мозъка, които дават отговор за паметта, с носенето на платинени бижута.
2. Загуба на мотивация
Вторият проблем, който може да бъде подложен преди всичко по значимост, е загубата на желанието за работа и внасяне на усъвършенствания в живота. Ретроградният Меркурий поражда незаинтересованост и зацикляне върху проблемите.
За да поддържате мотивацията си, пробвайте се да поддържате връзка повече с приятни и оптимистични хора. Не натоварвайте никого с проблемите си, с цел да не стартират да странят околните и приятелите ви от вас.
3. Финансови проблеми
Докато Меркурий е в тази позиция, може да има закъснение на заплащанията. Внимавайте да не бъдете излъгани при извършване на покупки. Недобросъвестните продавачи могат да ви продадат артикули с неприятно качество.
 Три пъти назадничав Меркурий през 2021 година Три пъти назадничав Меркурий през 2021 година
И през 2021 година Меркурий ще смени посоката си 3 пъти: във Водолей - от 30 януари до 21 февруари, в Близнаци - от 29 май до 22 юни, и...
Опитайте се да не губите непотребни пари. По-добре е да изчакате най-малко една седмица с извършване на покупки след началото на ретроградния Меркурий. Ако би трябвало да похарчите пари за нещо непланирано и доста значимо, помислете деликатно и проверете дали няма и по-добро предложение
4. Проблеми, свързани с нови връзки
Проблемите в връзката е безспорната норма за назадничав Меркурий. Хората като че ли се отдалечават един от различен. За някои от  вас става доста мъчно да се харесат, тъй че ще бъде по-целесъобразно просто да спрете запознанствата, без да губите времето и силата си за тях.
Хората стават по-отдръпнати, тъй че не трябва да се изненадвате от непрекъснато провалящите се срещи с другари. Не е належащо да се крие засегнатост против тях, за това че не желаят да се виждате. Другата половина и роднините също могат да изгубят желанието да прекарват доста време дружно: нуждата хората да поддържат връзка като цяло ще намалее. Няколко дни след настъпването на ретроградния Меркурий нещата ще стартират да се трансформират към по-добро.
5. Проблеми по пътя
 5 признака, че ретроградният Меркурий ви е притиснал в ъгъла 5 признака, че ретроградният Меркурий ви е притиснал в ъгъла
Третият назадничав Меркурий за годината е в своя ход. Движението на планетата се усеща от множеството хора. Най-често от ретроградното дв...
Меркурий е планетата на пътешествениците, тъй че при започване на ретроградността е по-добре да не излизате отвън града, да прекарвате допустимо минимум време зад кормилото. Като цяло от 30 януари до 21 февруари е по-добре да не тръгвате на дълго пътешестване.
Има огромна възможност по пътя да зародят непредвидени компликации: кола та да се повреди, да загубите паспорта си или да възникне някаква друга непреодолима спънка. Ако нямате избор, не забравяйте да ревизирате всичко най-малко два пъти. Подгответе се за пътуването отговорно.
6. Слухове и злословия
От 30-ти токсичните хора стават по-активни, разпространявайки не информация. Това могат да бъдат много неприятни клюки и злословия. Астролозите и специалистите предлагат да не се обръща внимание на това, което хората споделят. От 30-ти би трябвало да обръщате внимание единствено на обстоятелствата.
Предимството на това влияние на Меркурий е, че можете да разберете кой от вашата среда е двуличник и на кого можете да се доверите. Хората ще покажат същинските си лица.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР