На 26-и януари, 2020 г., светът загуби един велик спортист

...
На 26-и януари, 2020 г., светът загуби един велик спортист
Коментари Харесай

Коби Брайънт и Ванеса: Любовта, която оцеля след аборт и предателства

На 26-и януари, 2020 година, светът загуби един популярен състезател и легенда в баскетбола, а една жена се сбогува с най-голямата си обич. Коби Брайънт и щерка му Джиана си отидоха без време, а в този момент в фамилията им царува тишина и горест. Но дано се усмихнем, тъй като любовта сред баскетболиста и половинката му Ванеса не заслужава да бъде забравена. За нея би трябвало да се приказва, тъй като тя е образец за силата на възприятията и същинската религия сред сътрудниците, а рождената дата на баскетболиста, 23-ти август, е отличен мотив да си напомним историята на любовта на живота му. 

Коби и дамата на сърцето му са същинско доказателство, че изпепеляващата обич не познава граници и трудности. За нея няма невъзможни неща и непростими неточности. И след изневери и разлики, тя остава. До гроб. Ето по какъв начин стартира всичко...



Баскетболистът и Ванеса се срещат инцидентно на снимачната площадка на видеоклип тъкмо преди 20 години. Тогава той е на 21, а тя към момента е ученичка в гимназията (едва 17-годишна). И макар че и двамата са толкоз млади, те се гмурват самоуверено в морето на любовта. Връзката им стартира съвсем незабавно след първата им среща, а единствено 6 месеца по-късно Коби пада на едно коляно пред Ванеса с въпроса: „ Ще станеш ли моя брачна половинка? “.

Няколко месеца след реализирането на годежа двамата влюбени се бракосъчетават на скромна гала. Любопитен факт е, че родителите на Коби Брайънт са твърдо срещу задомяването му и те по този начин и не се появяват в щастливия брачен ден. Но както споменахме – това не може да бъде спънка за толкоз мощна и изгаряща обич, каквато беше тази сред Ванеса и великия баскетболист.



През идващите години се раждат четирите им дъщери – Джиана, Бианка, Капри и Наталия. Междувременно, през 2003 година, се случва немислимото... Коби забива нож в гърба на обичаната си, като ѝ изневерява с камериерка. Ванеса схваща за случая по извънредно мъчителен и позорен метод. Камериерката завежда дело против баскетболиста, като го упреква в обезчестяване. На желае той дава отговор, че в действителност посред им е имало полов контакт, само че той не е бил принудителен, а по взаимно единодушие.

И макар че Ванеса схваща за измяната на обичания си в съда и е надълбоко засегната, тя не изоставя Коби. Напротив, стои паралелно до него в съда, където държи ръката му в този тежък миг. Месеци откакто баскетболиста съумява да реализира съглашение с камериерката и делото завършва, той споделя пред медиите, че се усеща доста отговорен. Причината за това е, че по време на процеса Ванеса е била бременна, само че за жалост губи бебето. Коби акцентира, че това се е случило поради напрежението, за който той носи напълно виновността.



И това тестване обаче не съумява да постави завършек на любовта сред Коби и брачната половинка му. Те отглеждат 4 щастливи деца, до момента в който един ден...

Ванеса подава молба за бракоразвод поради „ непреодолими разлики “. С времето излиза наяве, че тя е допускала и за други изневери на Коби. Но когато на двама души им е писано да бъдат дружно до края, нищо не може да ги раздели и след няколко месеца двойката афишира, че ще се бори за съюза си.

В края на 2019-а Коби Брайънт показа в обществените мрежи, че е извънредно благополучен на връх годишната от запознанството му с Ванеса:

„ На този ден преди 20 години срещнах най-хубавия си другар, моята кралица Ванеса. Реших довечера да я заведа на среща в Дисниленд, с цел да отпразнува като едно време (преди 4-те ни принцеси). Обичам те доста! "

И една красива любовна история, траяла цели две десетилетия, видя своя край.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР