На 24.01.2022г., в гр.Враца е проведена специализирана операция с цел

...
На 24.01.2022г., в гр.Враца е проведена специализирана операция с цел
Коментари Харесай

Спецакция във Враца

На 24.01.2022г., в гр.Враца е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушения свързани с разпространяване и владеене на наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи - Враца.

След оперативно-следствени дейности е осъществена полицейска инспекция в апартамент населяван от 28-годишен мъж. В жилището са открити засадени в сандък растения/канабис/, работещи влагоабсорбатор и неонова лампа, кутии с халюциногенни гъби, голям брой буркани съдържащи препарат за поддържане на гъбите. Открити са и пликове с кетамин и канабис. Мъжът е арестуван в районно управление (на МВР) Враца. Образувано е досъдебно произвеждане.

Успоредно с това за времето от 20.00ч. до 22.00ч. на територията на гр.Враца и селата: Паволче,Челопек, Згориград, Лиляче, Бели извор, Власатица, е извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност, превантивни ограничения против закононарушения от всевъзможен тип.

Специализирана интервенция със същата цел е извършена и на територията на районно управление (на МВР) Бяла Слатина. Проверени са 25 МПС и 28 лица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР