На 21 април кралица Елизабет II навършва 92 години. Своята

...
На 21 април кралица Елизабет II навършва 92 години. Своята
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II навършва 92! Ето диетата ѝ за дълголетие

На 21 април кралица Елизабет II навършва 92 години. Своята напреднала възраст дълголетният английски монарх дължи освен на гени, само че и на специфичен хранителен режим. Знаменитата кралица си има своя диета, която съблюдава, а хора, имали достойнството да се допрян до нейния свят, споделят какво участва в менюто на Елизабет II.

Както вероятно доста от вас допускат, сутрините на Нейно Величество стартират с чаша британски чай и бисквитка. Важно е да споменем, че и двата продукта не са изключително подсладени.

Следващото, към този момент по-стабилно похапване за кралицата, включва овесена каша и плодово сладко. Понякога тя пожелава да похапне и храни като бъркани яйца, само че това е в по-редки случаи. Не е изключено също по този начин да добави и трюфели към закуската си.

Обядът на Нейно Величество е формиран от храни, небогати на нишесте. Той включва листни зеленчуци, риба/пилешко месо.

 Кралица Елизабет II навършва 92! Ето диетата ѝ за дългоденствие

В следобедните часове кралицата си разрешава и някои сладки изкушения, несъмнено, приготвени от защити артикули. Любима неин десерт е медена торта. Понякога е в въодушевление и за сандвичи, които включват сьомга и свежи зеленчуци.

За вечеря Елизабет II похапва стекове от телешко или ядене от агнешко и дивечово месо. Понякога прегрешава и с шоколад в дребни количества.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР