На 19-и май светът осъмна с новината, че най-богатата певица

...
На 19-и май светът осъмна с новината, че най-богатата певица
Коментари Харесай

Мъжът на Риана с първи думи след раждането

На 19-и май светът осъмна с новината, че най-богатата певица в света Риана и рапърът A$AP Rocky са станали родители за пръв път. И въпреки звездната двойка да резервира цялостно безмълвие по тематиката, отсъствието им от общественото пространство и слуховете, публикувани от западните медии, приказват задоволително. Нещо повече - към този момент е известно, че първото дете на Риана е момченце.

В момента звездната майка и обичаният ѝ евентуално се любуват на първите дни с мъничето си, само че все пак, новините към тях не стопират. А по какъв начин ли е почнал романсът им? На този въпрос е дал отговор самият рапър.

 риана

Двамата се срещнали през далечната 2013 година по време на фотосите на клипа към песента Fashion Killa, само че любовта посред им не пламнала незабавно. Дълго време Риана и A$AP Rocky били само другари, преди да стартират сантиментална връзка. Преди да стартира да се среща с рапъра, Рири имаше дълга връзка, само че тя завърши като следващото отчаяние за нея.

По време на изявлението, в което приказва за началото на връзката си с певицата, A$AP Rocky приказва и за това какъв татко би бил той, като акцентира, че ще се постарае децата му в никакъв случай да не губят въображението си. Дори и когато пораснат. Той споделя още, че желае да отгледа децата си в безпристрастен дух, а в умозаключение споделя, че просто мечтае да бъде готин родител на готини деца.

 Риана

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР