На 18 ноември ДГ Слънцеотбеляза тържествено юбилейната годишнина с вълнуваща

...
На 18 ноември ДГ Слънцеотбеляза тържествено юбилейната годишнина с вълнуваща
Коментари Харесай

50 години Детска градина „Слънце” в град Левски пише история на съдби и събития

На 18 ноември ДГ „ Слънце ”отбеляза тържествено юбилейната годишнина с вълнуваща среща на учители,директори,бивши сътрудници и ученици на детската градина. Директорът Виолета Панайотова и екипа на детската градина посрещна с радостскъпи посетители: кмета на Община Левски Любка Александрова, Петя Чолокова - гл.експерт „ Образовани,култура и спорт ”, Пламен Парашкевов –директор на Дирекция „ Градоустройство и архитектура ”, Ваня Дочева-секретар на МКБППМН/Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни/, шефовете на детската градина Наталия Христанова и Катя Павлова, шефове на детски градини и учебни заведения, учители, възпитаниците на детската градина измежду които Татяна Йорданова, бележит млад публицист от Българска национална телевизия.

Вълнуваща среща на тези, които писаха и пишат, с любов и професионализъм,историята на ДГ „ Слънце ”и в сегашното с цел да има бъдеще.

Мулти- медийна презентация за миналите години и триумфите на ДГ „ Слънце ”имаха опция да видят всички посетители на празника.

„ Детска градина „ Слънце ”в град Левски е школа, знаково място преплело орисите и креативния път на доста генерации учители и деца.Това не е просто детска градина, това е дом на минало и настояще, на благи мемоари и поглед към бъдещето… ”каза в приветствието си шефът Виолета Панайотова с признателност за постигнатото през годините с любов и безрезервност към децата, през днешния ден дръзки мечтатели,будители, създатели,спортисти, бизнесмени.

Изключително прочувствено бе връщането към благи мемоари през миналите години на Катя Павлова,учител и шеф,спомени за учители,за волята за развиване и триумфите.

С неспокойствие и задоволство Наталия Христанова,35 години шеф на ДГ „ Слънце ”,честити празника с дълбока признателност за всеотдайността, професионализма и обичта към децата на учителите и чиновниците,с признателност към общинското управление в лицето на кмета Любка Александрова за уважението към специалността и поддръжката.Пожела на всички да продължат да пишат красивата история на детската градина за ярко бъдеще с доста триумфи и безчет детски усмивки.

И сълзи белязаха празничната вечер, означи кметът на Община Левски Любка Александрова, само че това са сълзи на наслада и признателност, на благополучие и задоволство, нещо естествено когато се празнува подобен богат празник, богат на ориси, на децата на град Левски.Това са 50 години от историята на град Левски, от историята на хиляди деца родени в града и получили в детската градина първото си чувство за учебно заведение.В ДГ„ Слънце ”в град Левски това първо чувство помни и кмета на общината Любка Александрова с учителките, грижовни като майки, госпожа Павлова и госпожа Кръстева от първия випуск на детската градина.

Любка Александрова благодари от сърце за всеотдайността и за това,че всички ученици са като че ли част от едно семейство. В бюджета на общината са заложени 30хил.лв. за възобновяване на детската площадка в двора на детската градина, разгласи кмета на общината и пожела колектива и за напред да работи за бъдещето,защото призванието на всички за това е потвърдено във времето.

Младите,Татяна и Марио се върнаха към благи мемоари от най- хубавите,детски години с признателност за житейските уроци на своите учители.

Инка, най-малката въпитаничка на детската градина спечелила в продължение на пет следващи години над 60 първи места в песенни състезания за национални песни,поздрави всички за празника.

Благодарствени грамоти за поддръжката през годините за реализирането на общата цел –благоденствие и разцвет на децата и екипа от ДГ „ Слънце ”връчи шефа на детската градина Виолета Панайотова на кмета на общината Любка Александрова,на Петя Чолокова-гл.експерт „ Образовани,култура и спорт ”, Пламен Парашкевов –директор на Дирекция „ Градоустройство и архитектура ”, на шефовете Катя Павлова и Наталия Христанова за умелото ръководство,труда, отговорността и любовта към децата.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР